Inworp voor AA Ponte Preta SP op de helft van Botafogo FC SP.
90+6'
Matheus Costa (Botafogo FC SP) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+6'
Scheidsrechter Bruno Pereira Vasconcelos geeft AA Ponte Preta SP een vrije trap op de eigen helft.
90+5'
Scheidsrechter Bruno Pereira Vasconcelos geeft Botafogo FC SP een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van AA Ponte Preta SP.
90+4'
Botafogo FC SP krijgt van scheidsrechter Bruno Pereira Vasconcelos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+4'
Iago Dias (AA Ponte Preta SP) krijgt geel.
90+3'
Gele kaart. Jeh (AA Ponte Preta SP) gaat op de bon.
90+3'
90+1'
De voorzet kwam van Jonas Toro.
90+1'
Doelpunt! Botafogo FC SP breidt de voorsprong tot 2-0 uit via Patrick de Carvalho Brey.
90+1'
Scheidsrechter Bruno Pereira Vasconcelos kent Botafogo FC SP een inworp toe op de helft van AA Ponte Preta SP.
88'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor AA Ponte Preta SP in de buurt van het doel van Botafogo FC SP.
86'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Bruno Pereira Vasconcelos.
85'
Scheidsrechter Bruno Pereira Vasconcelos fluit voor buitenspel van AA Ponte Preta SP.
85'
Arbiter Bruno Pereira Vasconcelos kent een vrije trap toe aan AA Ponte Preta SP op de eigen helft.
83'
78'
Scheidsrechter Bruno Pereira Vasconcelos geeft Botafogo FC SP een doeltrap.
77'
Trainer Paulo Gomes gebruikt zijn vijfde wissel. Lucas Vinicius Dias Costa wordt door Bernardo Schappo vervangen bij de thuisploeg.
76'
Scheidsrechter Bruno Pereira Vasconcelos toont Igor (AA Ponte Preta SP) de gele kaart.
76'
Vrije trap voor AA Ponte Preta SP op de helft van Botafogo FC SP.
74'
AA Ponte Preta SP mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
73'
Lucas Vinicius Dias Costa mist een kopkans voor Botafogo FC SP.
72'
Botafogo FC SP krijgt een schietkans via Matheus Barbosa Teixeira, maar scoort niet.
71'
Vergeefse doelpoging Dudu Vieira (AA Ponte Preta SP).
70'
AA Ponte Preta SP heeft Ramon gewisseld. Guilherme Preto Beléa Molinaris Cardoso neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Nelson Baptista Junior.
69'
De bal is over de achterlijn geweest. Botafogo FC SP mag een doeltrap nemen.
68'
AA Ponte Preta SP krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bruno Pereira Vasconcelos op de helft van Botafogo FC SP.
66'
Trainer Paulo Gomes (Botafogo FC SP) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Emerson Ramon Bezerra Oliveira door Jonas Toro.
65'
Inworp op de eigen helft voor AA Ponte Preta SP.
63'
Trainer Paulo Gomes gebruikt zijn tweede wissel. Gustavo Bochecha wordt door Matheus Costa vervangen bij de thuisploeg.
62'
Inworp op de eigen helft voor Botafogo FC SP.
61'
Wallison gaat in het boekje van de scheidsrechter.
60'
59'
Inworp voor Botafogo FC SP op de helft van AA Ponte Preta SP.
58'
Scheidsrechter Bruno Pereira Vasconcelos geeft Botafogo FC SP een vrije trap op de eigen helft.
57'
Een doelpoging van Wellison Matheus Rodriguez Regis (AA Ponte Preta SP) mist scherpte.
57'
Bij Botafogo FC SP komt Leandro Pereira er in. Hij vervangt Alex Sandro de Oliveira.
55'
Doelpunt! Matheus Barbosa Teixeira bezorgt Botafogo FC SP een 1-0 voorsprong.
53'
Scheidsrechter Bruno Pereira Vasconcelos kent AA Ponte Preta SP een inworp toe op de helft van Botafogo FC SP.