90+8'
Paysandu SC PA krijgt van scheidsrechter Bruno Mota Correia op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+6'
Inworp op de eigen helft voor Botafogo FC SP.
90+5'
Paysandu SC PA krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bruno Mota Correia op de helft van Botafogo FC SP.
90+4'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Paysandu SC PA in de buurt van het doel van Botafogo FC SP.
90+2'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia geeft Botafogo FC SP een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Paysandu SC PA.
90+2'
Paysandu SC PA moet opletten als Botafogo FC SP van scheidsrechter Bruno Mota Correia een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+1'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia geeft Botafogo FC SP een doeltrap.
90'
Inworp Botafogo FC SP. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
Buitenspelpositie van de thuisploeg.
88'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia fluit voor buitenspel van Paysandu SC PA.
87'
Arbiter Bruno Mota Correia kent een vrije trap toe aan Paysandu SC PA op de eigen helft.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. Paysandu SC PA mag een doeltrap nemen.
85'
Botafogo FC SP krijgt van scheidsrechter Bruno Mota Correia op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84'
Matheus Costa (Botafogo FC SP) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
83'
Botafogo FC SP brengt Ronald Dos Santos Dos Reis in de plaats van Emerson Ramon Bezerra Oliveira.
83'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia kent een vrije trap toe aan Botafogo FC SP, te nemen op de helft van Paysandu SC PA.
81'
Arbiter Bruno Mota Correia kent een vrije trap toe aan Botafogo FC SP op de eigen helft.
80'
Patrick de Carvalho Brey (Botafogo FC SP) krijgt geel.
78'
Paysandu SC PA heeft Juan Cazares gewisseld. Leandro Sales neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Helio Cesar Pinto dos Anjos.
78'
Paysandu SC PA gebruikt de vierde wissel. Luan vervangt Ruan Ribeiro Rodrigues.
77'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia geeft Paysandu SC PA een doeltrap.
75'
Inworp voor Botafogo FC SP op de helft van Paysandu SC PA.
73'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia geeft een gele kaart aan Trindade (Paysandu SC PA).
72'
71'
Trainer Paulo Gomes gebruikt zijn tweede wissel. Gustavo Bochecha wordt door Bruno Marques vervangen bij de thuisploeg.
71'
De thuisploeg vervangt Jean Victor Barros door Patrick de Carvalho Brey.
70'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia geeft Botafogo FC SP een vrije trap op de eigen helft.
68'
67'
Vrije trap voor Paysandu SC PA op de helft van Botafogo FC SP.
66'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia kent een vrije trap toe aan Paysandu SC PA, te nemen op de helft van Botafogo FC SP.
66'
Ruan Ribeiro Rodrigues schiet op doel maar scoort niet voor Paysandu SC PA.
64'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia kent Paysandu SC PA een inworp toe op de helft van Botafogo FC SP.
62'
Bryan Borges Mascarenhas (Paysandu SC PA) krijgt een eerste gele kaart.
61'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
59'
53'
50'
48'
Jean Victor Barros raakt geblesseerd bij Botafogo FC SP en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.