Inworp voor Coritiba op de helft van Botafogo FC SP.
Inworp voor Botafogo FC SP op de helft van Coritiba.
Botafogo FC SP is weer compleet nu Lucas Vinicius Dias Costa weer terug het veld in mag.
89'
Pedro Luccas Morisco da Silva (Coritiba) is weer terug binnen de lijnen.
88'
Pedro Luccas Morisco da Silva raakt geblesseerd bij Coritiba en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
88'
Lucas Vinicius Dias Costa van Botafogo FC SP is geblesseerd en het spel ligt even stil.
84'
Joao Carlos (Botafogo FC SP) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
84'
Bruno Marques vervangt Alexandre Jesus bij de thuisploeg.
83'
Coritiba brengt Mauricio de Carvalho Antonio in de plaats van Thalisson.
82'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Joao Carlos (Botafogo FC SP).
78'
Buitenspel Botafogo FC SP. Alexandre Jesus wordt teruggefloten.
77'
Matheus Henrique Bianqui staat buitenspel. Coritiba krijgt een vrije trap tegen.
76'
De uitploeg wisselt Sebastian Gomez Londono voor Matheus Henrique Bianqui.
75'
De uitploeg vervangt Lucas Figueiredo dos Santos door Vini Paulista.
75'
Inworp Coritiba. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
74'
Everton Morelli Casimiro mist het doel en scoort niet voor Coritiba.
72'
De assist kwam van Douglas Baggio de Oliveira Costa.
72'
Lucas Vinicius Dias Costa (Botafogo FC SP) breidt met een rake kopstoot de voorsprong verder uit. Het staat nu 2-0.
72'
Hoekschop voor Botafogo FC SP. Douglas Baggio de Oliveira Costa neemt deze vanaf rechts.
70'
Botafogo FC SP mag een hoekschop nemen vanaf links via Douglas Baggio de Oliveira Costa.
68'
Doelpunt! Douglas Baggio de Oliveira Costa brengt Botafogo FC SP aan de leiding vanaf de penaltystip. 1-0!
65'
Bij Botafogo FC SP komt Emerson Ramon Bezerra Oliveira er in. Hij vervangt Thassio Marques Melo da Silva Almeida.
65'
Botafogo FC SP brengt Carlos Manuel de Resende Teodoro in de plaats van Fillipe Soutto Mayor Nogueira Ferreira.