90+6'
Buitenspel Avai. Vagner Love wordt teruggefloten.
90+6'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior geeft Avai een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van SC Recife PE.
90+5'
Wellington Silva (SC Recife PE) staat buitenspel.
90+3'
Allyson Aires Dos Santos gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+2'
Inworp voor Avai op de helft van SC Recife PE.
90+2'
Natanael kopt namens Avai op doel, zonder doelpunt als resultaat.
89'
Inworp Avai. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior kent een vrije trap toe aan SC Recife PE, te nemen op de helft van Avai.
87'
Avai krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior op de helft van SC Recife PE.
87'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior kent SC Recife PE een inworp toe op de helft van Avai.
85'
Arbiter Fabio Augusto Santos Sa Junior kent een vrije trap toe aan SC Recife PE op de eigen helft.
85'
Vrije trap voor Avai op de helft van SC Recife PE.
83'
Inworp op de eigen helft voor SC Recife PE.
82'
Bij SC Recife PE komt Wellington Silva er in. Hij vervangt Christian Jonatan Ortiz.
82'
SC Recife PE brengt Julian Fernandez in de plaats van Chrystian Amaral Barletta De Almeida.
80'
SC Recife PE krijgt van scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior op eigen helft een vrije trap toegewezen.
78'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior geeft Avai een doeltrap.
77'
De bal is over de achterlijn geweest. SC Recife PE mag een doeltrap nemen.
76'
74'
Ze Roberto vervangt Gustavo Coutinho bij de uitploeg.
74'
Trainer Augusto Sergio Ferreira (SC Recife PE) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Igor Carius door Allyson Aires Dos Santos.
73'
Inworp voor SC Recife PE op de helft van Avai.
72'
Een doelpoging van Lucas Lima (SC Recife PE) mist scherpte.
71'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior kent Avai een inworp toe op de helft van SC Recife PE.
70'
Cesar Augusto van Avai is geblesseerd en het spel ligt even stil.
67'
64'
63'
De uitploeg vervangt Filipinho door Dalbert.
63'
Avai gebruikt de derde wissel. Hygor Cleber Garcia Silva vervangt Joao Paulo da Silva.
62'
Felipe met de assist.
62'
Doelpunt! SC Recife PE breidt de voorsprong tot 0-2 uit via Chrystian Amaral Barletta De Almeida.
61'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
61'
59'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior geeft Avai een vrije trap op de eigen helft.
59'
Inworp op de eigen helft voor Avai.
59'
Avai moet opletten als SC Recife PE van scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
57'
Avai heeft Willian Maranhao gewisseld. Ronaldo neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Enderson Alves Moreira.
56'
Avai krijgt van scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior op eigen helft een vrije trap toegewezen.