90+5'
Scheidsrechter Marcelo De Lima Henrique geeft Avai een vrije trap op de eigen helft.
90+3'
Scheidsrechter Marcelo De Lima Henrique kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+3'
Scheidsrechter Marcelo De Lima Henrique geeft Avai een doeltrap.
90+1'
Arbiter Marcelo De Lima Henrique kent een vrije trap toe aan Avai op de eigen helft.
89'
Inworp Avai. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
87'
Vrije trap voor Avai op de helft van Operario Ferroviario EC PR.
87'
Avai krijgt van scheidsrechter Marcelo De Lima Henrique op eigen helft een vrije trap toegewezen.
86'
Natanael (Avai) bevindt zich in buitenspelpositie.
84'
Operario Ferroviario EC PR krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marcelo De Lima Henrique op de helft van Avai.
82'
Arbiter Marcelo De Lima Henrique kent een vrije trap toe aan Operario Ferroviario EC PR op de eigen helft.
82'
Inworp op de eigen helft voor Operario Ferroviario EC PR.
82'
Trainer Gilmar Dal Pozzo (Avai) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Vagner Love door Cassiano.
81'
De bal is over de achterlijn geweest. Avai mag een doeltrap nemen.
81'
De uitploeg vervangt Dudu door Felipe Garcia Goncalves.
78'
Vagner Love mist een kopkans voor Avai.
75'
Scheidsrechter Marcelo De Lima Henrique kent Operario Ferroviario EC PR een inworp toe op de helft van Avai.
74'
Scheidsrechter Marcelo De Lima Henrique geeft Operario Ferroviario EC PR een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Avai.
73'
De uitploeg wisselt Vinicius Diniz Dall Antonia voor Marco Antonio de Oliveira Coelho.
73'
Operario Ferroviario EC PR brengt Jose Gervasio dos Santos Neto in de plaats van Bruno Aparecido Reis Ezequiel.
72'
Inworp voor Operario Ferroviario EC PR op de helft van Avai.
71'
Trainer Gilmar Dal Pozzo gebruikt zijn tweede wissel. Willian Maranhao wordt door Natanael vervangen bij de thuisploeg.
70'
Scheidsrechter Marcelo De Lima Henrique geeft Operario Ferroviario EC PR een doeltrap.
69'
66'
63'
62'
Operario Ferroviario EC PR krijgt van scheidsrechter Marcelo De Lima Henrique op eigen helft een vrije trap toegewezen.
61'
Operario Ferroviario EC PR gebruikt de tweede wissel. Ronald Santanna Rodrigues vervangt Daniel.
60'
Felipe Augusto Ferreira Batista mist het doel en scoort niet voor Operario Ferroviario EC PR.
56'
De uitploeg incasseert geel op naam van Fagner Ironi Daponte.
55'
52'
52'
Inworp op de eigen helft voor Avai.
51'
Scheidsrechter Marcelo De Lima Henrique geeft Operario Ferroviario EC PR een vrije trap op de eigen helft.
50'
Operario Ferroviario EC PR moet opletten als Avai van scheidsrechter Marcelo De Lima Henrique een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
48'
Avai is weer compleet nu Mario Sergio Valerio weer terug het veld in mag.
47'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Mario Sergio Valerio (Avai).
47'
Het spel ligt even stil: Vinicius Diniz Dall Antonia (Operario Ferroviario EC PR) is geblesseerd.
46'
Scheidsrechter Marcelo De Lima Henrique kent een vrije trap toe aan Operario Ferroviario EC PR, te nemen op de helft van Avai.
44'
Scheidsrechter Marcelo De Lima Henrique kent een vrije trap toe aan Operario Ferroviario EC PR op een gevaarlijke plek voor Avai.