De scherpte ontbreekt bij Yann Rolim (Ituano FC SP). Zijn poging mist doel in Florianopolis.
Vrije trap voor Ituano FC SP op de helft van Avai.
90+4'
Inworp voor Avai in Estadio da Ressacada op de eigen helft.
90+3'
De paal voorkomt een doelpunt voor Ituano FC SP na een kopbal van Alvaro Viera de Oliveira in Florianopolis.
90+2'
Ituano FC SP mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Marcinho in Estadio da Ressacada.
90+2'
Ituano FC SP krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Emerson Souza Silva op de helft van Avai.
90+1'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio da Ressacada.
90'
Ituano FC SP krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Emerson Souza Silva in Florianopolis.
89'
Scheidsrechter Emerson Souza Silva geeft Ituano FC SP een doeltrap.
88'
Doeltrap voor Avai in Estadio da Ressacada.
88'
De poging van Alvaro Viera de Oliveira (Ituano FC SP) mist doel.
87'
Hoekschop voor Ituano FC SP in Estadio da Ressacada. Marcinho neemt deze vanaf rechts.
86'
Scheidsrechter Emerson Souza Silva kent Ituano FC SP een inworp toe op de helft van Avai.
85'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Florianopolis.
85'
De uitploeg wisselt Vinicius voor Sosthenes Jose Santos Salles.
85'
Hoekschop voor Ituano FC SP in Estadio da Ressacada. Vinicius neemt deze vanaf links.
83'
82'
Avai is weer compleet nu Marcos Vinicius da Silva Santos weer terug het veld van Estadio da Ressacada in mag.
81'
Het spel ligt even stil in Florianopolis. Marcos Vinicius da Silva Santos (Avai) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
81'
Inworp Ituano FC SP. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
80'
Inworp Avai. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79'
79'
Trainer Enderson Alves Moreira gebruikt zijn vierde wissel. Rodrigo Santos wordt door Ronaldo vervangen bij de thuisploeg.
78'
Avai heeft Giovanni gewisseld. Andrey Felisberto dos Santos neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Enderson Alves Moreira.
78'
De thuisploeg vervangt Hygor Cleber Garcia Silva door William Pottker.
78'
Vinicius neemt de door scheidsrechter Emerson Souza Silva gegeven hoekschop voor Ituano FC SP in Florianopolis.
78'
Vanaf rechts mag Vinicius een hoekschop nemen voor Ituano FC SP in Estadio da Ressacada.
78'
Schot op doel van Leonardo Caetano Silva. Maar zonder doelpunt voor Ituano FC SP als gevolg.
76'
Vrije trap in Estadio da Ressacada. Op de helft van Avai mag Ituano FC SP een vrije trap nemen.
76'
Marcinho neemt de door scheidsrechter Emerson Souza Silva gegeven hoekschop voor Ituano FC SP in Florianopolis.
75'
Scheidsrechter Emerson Souza Silva kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73'
Scheidsrechter Emerson Souza Silva geeft een inworp aan Ituano FC SP op de eigen helft in Estadio da Ressacada.
73'
Vergeefse doelpoging Vinicius (Ituano FC SP) in Estadio da Ressacada.
72'
Ituano FC SP brengt Alvaro Viera de Oliveira in de plaats van Miqueias Cabral Evaristo.
72'
71'
Pech voor Ituano FC SP. Het schot van Vinicius belandt op de lat.
70'
De bal is over de achterlijn geweest. Ituano FC SP mag een doeltrap nemen.
70'
Hoekschop voor Avai in Estadio da Ressacada. Pedro Henrique de Castro Silva neemt deze vanaf rechts.