0 - 0Einde
90+3'
Scheidsrechter Savio Pereira Sampaio geeft Avai een vrije trap op de eigen helft.
90+3'
Scheidsrechter Savio Pereira Sampaio geeft een inworp aan Avai op de eigen helft in Estadio da Ressacada.
90+3'
Wissel in Florianopolis: Gabriel Barbosa Pinheiro vervangt Paulinho H bij Brusque FC SC.
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Brusque FC SC in Florianopolis.
90+1'
Scheidsrechter Savio Pereira Sampaio kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90'
Scheidsrechter Savio Pereira Sampaio kent Avai een inworp toe op de helft van Brusque FC SC.
90'
Inworp voor Avai ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Florianopolis.
90'
De vijfde wissel van Avai. Natanael komt erin voor Willian Maranhao in Estadio da Ressacada.
89'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio da Ressacada.
88'
Paulinho neemt de door scheidsrechter Savio Pereira Sampaio gegeven hoekschop voor Brusque FC SC in Florianopolis.
87'
Inworp voor Brusque FC SC in Estadio da Ressacada op de eigen helft.
87'
Het schot van Luis Eduardo Gaspar Coelho (Avai) gaat op de paal in Estadio da Ressacada.
85'
In Florianopolis krijgt Brusque FC SC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
84'
Trainer Enderson Alves Moreira gebruikt zijn vierde wissel. Pedro Henrique de Castro Silva wordt door Pedro Antonio Pimentel Ferreira vervangen bij de thuisploeg.
84'
Bij Avai komt Andrey Felisberto dos Santos er in. Hij vervangt Giovanni.
84'
De uitploeg vervangt Diego Mathias door Marcos Vinicius Serrato.
84'
Brusque FC SC heeft Agustin Gonzalez Pereira gewisseld. Diego Barbosa Tavares neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Marcelo Ribeiro Cabo.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. Brusque FC SC mag een doeltrap nemen.
82'
Doeltrap voor Avai in Estadio da Ressacada.
82'
Rodolfo Potiguar mist het doel en scoort niet voor Brusque FC SC.
81'
Inworp voor Brusque FC SC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Florianopolis.
80'
Inworp Brusque FC SC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
76'
Inworp voor Avai op de helft van Brusque FC SC.
76'
Arbiter Savio Pereira Sampaio kent een vrije trap toe aan Avai op de eigen helft.
75'
Brusque FC SC krijgt van scheidsrechter Savio Pereira Sampaio op eigen helft een vrije trap toegewezen.
74'
72'
Scheidsrechter Savio Pereira Sampaio toont Ianson Acosta Soares (Brusque FC SC) de gele kaart.
72'
In Estadio da Ressacada mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
71'
De uitploeg wisselt Rodrigo Pollero Lopez voor Osman.
71'
Brusque FC SC brengt Paulinho in de plaats van Lucas Baptista Felix.
71'
Inworp op de eigen helft voor Avai.
69'
68'
Brusque FC SC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Savio Pereira Sampaio in Florianopolis.
67'
66'
65'
Scheidsrechter Savio Pereira Sampaio geeft Avai een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Brusque FC SC.