2 - 2Einde
90+9'
Scheidsrechter Caio Max Augusto Vieira geeft een inworp aan Goias op de eigen helft in Independencia.
90+8'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Independencia.
90+8'
Arbiter Caio Max Augusto Vieira kent een vrije trap toe aan Goias op de eigen helft.
90+7'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Belo Horizonte.
90+6'
Buitenspelpositie America FC MG.
90+5'
90+5'
Doeltrap voor America FC MG in Independencia.
90+4'
In Belo Horizonte krijgt Goias op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+3'
Inworp Goias. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+1'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor America FC MG in Belo Horizonte.
90+1'
Rafael Gava neemt de door scheidsrechter Caio Max Augusto Vieira gegeven hoekschop voor Goias in Belo Horizonte.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. Goias mag een doeltrap nemen.
86'
De uitploeg vervangt Breno Herculano door Angelo Jose Rodriguez Henry.
86'
Bij America FC MG komt Felipe Amaral Casarin Damasceno er in. Hij vervangt Brenner.
85'
Scheidsrechter Caio Max Augusto Vieira geeft Goias een doeltrap.
85'
Een doelpoging van Vitor Jacare (America FC MG) in Belo Horizonte mist scherpte.
84'
83'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Juninho.
83'
Scheidsrechter Caio Max Augusto Vieira geeft Goias een vrije trap op de eigen helft.
82'
Inworp America FC MG. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
82'
In Independencia mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
81'
Goias krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Caio Max Augusto Vieira op de helft van America FC MG.
81'
Scheidsrechter Caio Max Augusto Vieira kent America FC MG een inworp toe op de helft van Goias.
80'
Inworp voor America FC MG in Independencia op de eigen helft.
80'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Belo Horizonte.
78'
Scheidsrechter Caio Max Augusto Vieira kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
78'
Doeltrap voor Goias in Independencia.
77'
America FC MG heeft Wallisson gewisseld. Renato Marques de Oliveira Junior neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Lisca.
76'
Goias krijgt van scheidsrechter Caio Max Augusto Vieira op eigen helft een vrije trap toegewezen.
75'
Wissel in Belo Horizonte: Edson vervangt Marcao Silva bij Goias.
74'
Scheidsrechter Caio Max Augusto Vieira geeft America FC MG een doeltrap.
72'
72'
De poging van Daniel Aquiles Lima Cavalcante (America FC MG) mist doel in Independencia.
71'
Arbiter Caio Max Augusto Vieira kent een vrije trap toe aan America FC MG op de eigen helft.
71'
Vrije trap in Independencia. Op de helft van America FC MG mag Goias een vrije trap nemen.
70'
Gele kaart in Belo Horizonte: Messias (Goias) gaat op de bon bij scheidsrechter Caio Max Augusto Vieira.
70'
Scheidsrechter Caio Max Augusto Vieira geeft America FC MG een vrije trap op de eigen helft.