De thuisploeg incasseert geel op naam van Daniel Borges.
Scheidsrechter Davi de Oliveira Lacerda geeft CR Brasil AL een doeltrap.
Vergeefse doelpoging Eder Ferreira (America FC MG).
86'
Trainer Daniel Pollo Barioni gebruikt zijn vijfde wissel. Geirton Marques Aires wordt door Romulo vervangen bij de uitploeg.
85'
Trainer Cauan Almeida gebruikt zijn vijfde wissel. Juninho wordt door Wallisson vervangen bij de thuisploeg.
85'
De thuisploeg wisselt Moises voor Felipe Amaral Casarin Damasceno.
81'
Joao Neto vervangt Anselmo Ramon bij de uitploeg.
81'
Bij America FC MG bevindt Moises zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Davi de Oliveira Lacerda.
79'
CR Brasil AL krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Davi de Oliveira Lacerda op de helft van America FC MG.
78'
America FC MG heeft Martin Nicolas Benitez gewisseld. Brenner neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Cauan Almeida.
78'
Bij America FC MG komt Vitor Jacare er in. Hij vervangt Fabio Luciano da Silva.
67'
Het spel ligt even stil: Martin Nicolas Benitez (America FC MG) is geblesseerd.
66'
Bij CR Brasil AL wordt Gustavo Henrique Santos met rood van het veld gestuurd.
63'
Inworp CR Brasil AL. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
61'
De uitploeg vervangt Rai door Mike.
61'
Trainer Daniel Pollo Barioni (CR Brasil AL) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Jorge door Matheus Ribeiro.
59'
Scheidsrechter Davi de Oliveira Lacerda geeft CR Brasil AL een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van America FC MG.
59'
De kopbal van Fabio Luciano da Silva wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van CR Brasil AL.
56'
Martin Nicolas Benitez met de assist.
56'
De bal gaat binnen. De thuisploeg neemt de leiding via Fabio Luciano da Silva. 2-1!
54'
CR Brasil AL moet opletten als America FC MG van scheidsrechter Davi de Oliveira Lacerda een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
54'
Diogo Hereda da Silva kan weer verder bij CR Brasil AL.
48'
De voorzet kwam van Fabio Luciano da Silva.
48'
Juninho brengt de thuisploeg langszij, 1-1.
45+1'
44'
Een doelpoging van Martin Nicolas Benitez (America FC MG) mist scherpte.
43'
43'
39'
39'
Doelpoging America FC MG! Het schot van Renato Marques de Oliveira Junior gaat niet tussen de palen.
39'
Scheidsrechter Davi de Oliveira Lacerda geeft een gele kaart aan Matheus Albino Carneiro (CR Brasil AL).
37'
Scheidsrechter Davi de Oliveira Lacerda geeft America FC MG een doeltrap.
35'
Leo Pereira (CR Brasil AL) krijgt geel.
34'
Scheidsrechter Davi de Oliveira Lacerda kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
33'
Inworp op de eigen helft voor CR Brasil AL.
30'
Scheidsrechter Davi de Oliveira Lacerda geeft CR Brasil AL een vrije trap op de eigen helft.