90+6'
Arbiter Denis da Silva Ribeiro Serafim kent een vrije trap toe aan America FC MG op de eigen helft.
90+6'
Buitenspel America FC MG.
90+5'
Scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim geeft Coritiba een doeltrap.
90+5'
Buitenspelpositie America FC MG.
90+2'
Scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+2'
Scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim geeft Coritiba een vrije trap op de eigen helft.
90+1'
Inworp voor Coritiba in Independencia op de eigen helft.
90'
Scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim geeft een inworp aan Coritiba op de eigen helft in Independencia.
90'
90'
Inworp voor America FC MG op de helft van Coritiba.
90'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Independencia.
89'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim aan de thuisploeg.
88'
Vrije trap voor America FC MG op de helft van Coritiba.
88'
Trainer Lisca (America FC MG) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Marlon Matheus door Nicolas Vichiatto.
88'
Trainer Jorginho gebruikt zijn vijfde wissel. Natanael wordt door Jhonny Cardinoti Pedro vervangen bij de uitploeg.
86'
Het staat 2-1 in Independencia! Davo zet de thuisploeg op voorsprong.
84'
Rodriguinho neemt de door scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim gegeven hoekschop voor America FC MG in Belo Horizonte.
83'
Hoekschop voor America FC MG in Independencia. Rodriguinho neemt deze vanaf links.
83'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Belo Horizonte.
82'
Scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim kent een vrije trap toe aan Coritiba, te nemen op de helft van America FC MG.
80'
Inworp op de eigen helft voor Coritiba.
79'
Buitenspelpositie Lucas Figueiredo dos Santos (Coritiba).
78'
Coritiba krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim in Belo Horizonte.
78'
Trainer Lisca (America FC MG) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Fernando Gaston Elizari door Moises.
78'
America FC MG brengt Davo in de plaats van Brenner.
77'
Mateus Henrique (America FC MG) krijgt geel.
77'
76'
Rodriguinho schiet op doel maar scoort niet voor America FC MG.
76'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Coritiba in Belo Horizonte.
74'
America FC MG krijgt van scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim op eigen helft een vrije trap toegewezen.
73'
Arbiter Denis da Silva Ribeiro Serafim kent een vrije trap toe aan Coritiba op de eigen helft.
73'
America FC MG krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim op de helft van Coritiba.
72'
In Belo Horizonte krijgt America FC MG op de eigen helft een vrije trap te nemen.
72'
De uitploeg vervangt Josue door Geovane Santana Meurer.
72'
Coritiba gebruikt de derde wissel. Erick Castillo vervangt Vini Paulista.
71'
De tweede wissel van Coritiba. Lucas Figueiredo dos Santos komt erin voor Robson in Independencia.
71'
Inworp Coritiba. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.