90+4'
De voorzet kwam van Fernandinho.
90+4'
Doelpunt! Fernando Camilo Farias breidt de voorsprong uit. Mirassol FC leidt met 0-3.
90+3'
Arbiter Bruno Mota Correia kent een vrije trap toe aan AA Ponte Preta SP op de eigen helft.
90+2'
Schot op doel van Fernandinho. Maar zonder doelpunt voor Mirassol FC als gevolg.
90+1'
Mirassol FC krijgt een schietkans via Fernando Camilo Farias, maar scoort niet.
90'
Mirassol FC moet opletten als AA Ponte Preta SP van scheidsrechter Bruno Mota Correia een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
88'
Mirassol FC schiet tussen de palen, maar Fernandinho ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
86'
Schot op doel van Cristian Renato Goncalves Riquelme. Maar zonder doelpunt voor Mirassol FC als gevolg.
85'
De uitploeg wisselt Chico voor Fernando Camilo Farias.
85'
Mirassol FC heeft Lucas Ramon gewisseld. Rodrigo Ferreira Da Silva neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Mozart Santos Batista Junior.
85'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia kent AA Ponte Preta SP een inworp toe op de helft van Mirassol FC.
82'
De bal is over de achterlijn geweest. AA Ponte Preta SP mag een doeltrap nemen.
82'
Luiz Otavio (Mirassol FC) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
80'
Inworp op de eigen helft voor AA Ponte Preta SP.
78'
Inworp AA Ponte Preta SP. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
77'
Mateus Ferreira da Silva (AA Ponte Preta SP) krijgt geel.
76'
Trainer Pintado (AA Ponte Preta SP) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Tales José da Silva door Leonardo Naldi de Matos.
75'
De thuisploeg vervangt Ramon door Felipe Amaral Casarin Damasceno.
75'
Inworp voor Mirassol FC op de helft van AA Ponte Preta SP.
74'
Lucas Ramon schiet op doel maar scoort niet voor Mirassol FC.
73'
Mirassol FC heeft Luiz Henrique Soares Firmino gewisseld. Fernandinho neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Mozart Santos Batista Junior.
71'
Goal! De uitploeg loopt uit naar een 0-2 voorsprong dankzij een benutte strafschop van Ze Roberto.
70'
Jeh gaat voor de tweede keer in het boekje en krijgt rood!
65'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
64'
De kopbal van Jeh (AA Ponte Preta SP) mist het doel van de tegenstander.
62'
61'
AA Ponte Preta SP krijgt van scheidsrechter Bruno Mota Correia op eigen helft een vrije trap toegewezen.
61'
Mirassol FC brengt Julimar in de plaats van Gabriel Santana.
58'
Buitenspelpositie Artur Sergio Batista de Souza (AA Ponte Preta SP).
57'
Alex Muralha (Mirassol FC) is weer terug binnen de lijnen.
56'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia geeft Mirassol FC een doeltrap.
56'
Antonio Feliphe Costa Silva mist een kopkans voor AA Ponte Preta SP.
56'
Paulo Baya (AA Ponte Preta SP) schiet de bal op de paal.
54'
AA Ponte Preta SP mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
53'
AA Ponte Preta SP krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bruno Mota Correia op de helft van Mirassol FC.
52'
51'
Buitenspel Mirassol FC. Ze Roberto wordt teruggefloten.
50'
De kopbal van Jeh wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Mirassol FC.