3 - 0Einde
90+3'
Scheidsrechter Leandro Pedro Vuaden kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+3'
Bij AA Ponte Preta SP bevindt Igor Torres zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Leandro Pedro Vuaden.
90+1'
Felipe Amaral Casarin Damasceno deed het voorbereidende werk.
90+1'
Igor Torres legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 4-0!
88'
Vergeefse doelpoging Ramon (AA Ponte Preta SP).
86'
Inworp CR Brasil AL. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
84'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Paul Villero. 3-0!
83'
CR Brasil AL krijgt van scheidsrechter Leandro Pedro Vuaden op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82'
Bruno Silva staat buitenspel. CR Brasil AL krijgt een vrije trap tegen.
81'
De bal is over de achterlijn geweest. AA Ponte Preta SP mag een doeltrap nemen.
81'
Bruno Silva mist een kopkans voor CR Brasil AL.
80'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Leandro Pedro Vuaden aan de uitploeg.
76'
Scheidsrechter Leandro Pedro Vuaden kent een vrije trap toe aan CR Brasil AL, te nemen op de helft van AA Ponte Preta SP.
74'
Inworp op de eigen helft voor AA Ponte Preta SP.
74'
AA Ponte Preta SP heeft Pablo Dyego gewisseld. Paul Villero neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Joao Brigatti.
73'
Renato vervangt Leo Pereira bij de uitploeg.
73'
De thuisploeg wisselt Antonio Feliphe Costa Silva voor Fraga.
72'
Trainer Daniel Pollo Barioni gebruikt zijn vijfde wissel. Lucas Lima wordt door Leo Silva vervangen bij de uitploeg.
69'
Bruno Silva (CR Brasil AL) is weer terug binnen de lijnen.
68'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Bruno Silva (CR Brasil AL).
62'
Vrije trap voor AA Ponte Preta SP op de helft van CR Brasil AL.
57'
57'
Scheidsrechter Leandro Pedro Vuaden geeft AA Ponte Preta SP een doeltrap.
56'
53'
51'
Scheidsrechter Leandro Pedro Vuaden kent CR Brasil AL een inworp toe op de helft van AA Ponte Preta SP.
47'
Het voorbereidende werk werd verricht door Artur Sergio Batista de Souza.
47'
Doelpunt! Pablo Dyego breidt de voorsprong uit. AA Ponte Preta SP leidt met 2-0.
46'
Trainer Daniel Pollo Barioni (CR Brasil AL) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Mike door Bruno Silva.
45+7'
Scheidsrechter Leandro Pedro Vuaden geeft CR Brasil AL een vrije trap op de eigen helft.
45+7'
45+3'
Bij CR Brasil AL komt Rafael Longuine er in. Hij vervangt Joao Paulo da Silva Alves.
45+2'
De poging van Guilherme Romao (CR Brasil AL) mist doel.
45'
Het spel ligt even stil: Joao Paulo da Silva Alves (CR Brasil AL) is geblesseerd.
44'
CR Brasil AL mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
39'
38'
Pablo Dyego mist het doel en scoort niet voor AA Ponte Preta SP.
37'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor AA Ponte Preta SP in de buurt van het doel van CR Brasil AL.
36'
31'
Trainer Joao Brigatti gebruikt zijn eerste wissel. Fabio Sanches wordt door Thomas Kayck Martins de Lima vervangen bij de thuisploeg.