De voorzet kwam van Helder Silva Santos.
90+3'
Inworp voor Criciuma EC SC op de helft van Botafogo FC SP.
90+3'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz aan de uitploeg.
90+2'
Arbiter Yuri Elino Ferreira Da Cruz kent een vrije trap toe aan Criciuma EC SC op de eigen helft.
88'
Criciuma EC SC brengt Helder Silva Santos in de plaats van Fellipe Mateus De Sena Araujo.
88'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz kent Botafogo FC SP een inworp toe op de helft van Criciuma EC SC.
80'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Criciuma EC SC in de buurt van het doel van Botafogo FC SP.
80'
De uitploeg incasseert geel op naam van Carlos Manuel de Resende Teodoro.
79'
Inworp Botafogo FC SP. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
76'
Inworp voor Botafogo FC SP op de helft van Criciuma EC SC.
75'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz geeft Botafogo FC SP een doeltrap.
74'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz geeft Criciuma EC SC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Botafogo FC SP.
73'
Botafogo FC SP heeft Ericson Da Silva gewisseld. Vidal neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Marcelo Augusto Oliveira Chamusca.
73'
Criciuma EC SC krijgt van scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
73'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
71'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz toont Claudio Coelho Salvatico (Criciuma EC SC) de gele kaart.
69'
Botafogo FC SP moet opletten als Criciuma EC SC van scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
69'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz kent Criciuma EC SC een inworp toe op de helft van Botafogo FC SP.
68'
Trainer Claudio Aparecido Tencatti gebruikt zijn eerste wissel. Eder wordt door Felipe Vizeu vervangen bij de thuisploeg.
67'
Botafogo FC SP gebruikt de derde wissel. Carlos Manuel de Resende Teodoro vervangt Tarik Boschetti.
64'
Criciuma EC SC krijgt een schietkans via Hygor Cleber Garcia Silva, maar scoort niet.
62'
Botafogo FC SP krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz op de helft van Criciuma EC SC.
60'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz geeft Criciuma EC SC een vrije trap op de eigen helft.
60'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz geeft Botafogo FC SP een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Criciuma EC SC.
58'
54'
54'
Schot op doel van Fabio Luciano da Silva. Maar zonder doelpunt voor Criciuma EC SC als gevolg.
54'
52'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz kent een vrije trap toe aan Criciuma EC SC op een gevaarlijke plek voor Botafogo FC SP.
48'
46'
Trainer Marcelo Augusto Oliveira Chamusca (Botafogo FC SP) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Mantuan door Edson Carius.
46'
De uitploeg vervangt Jonas Toro door Gabriel Willian.
45+5'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Matheus Albino Carneiro (Botafogo FC SP).
45+4'
De bal is over de achterlijn geweest. Botafogo FC SP mag een doeltrap nemen.
45+2'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz kent een vrije trap toe aan Criciuma EC SC, te nemen op de helft van Botafogo FC SP.
45'
Matheus Albino Carneiro (Botafogo FC SP) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
43'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz geeft Botafogo FC SP een vrije trap op de eigen helft.