Matheus Peixoto (AC Goianiense GO) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+3'
Het voorbereidende werk werd verricht door Bruno Tubarão.
90'
Bij de thuisploeg moet de geblesseerde Gustavo Coutinho plaats maken voor Matheus Peixoto.
90'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Gustavo Coutinho (AC Goianiense GO).
87'
Vrije trap voor Guarani FC SP op de helft van AC Goianiense GO.
87'
Inworp voor Guarani FC SP op de helft van AC Goianiense GO.
86'
Scheidsrechter Jose Mendonca da Silva Junior kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
Gustavo Coutinho (AC Goianiense GO) bevindt zich in buitenspelpositie.
84'
Scheidsrechter Jose Mendonca da Silva Junior kent een vrije trap toe aan AC Goianiense GO, te nemen op de helft van Guarani FC SP.
82'
De thuisploeg vervangt Luiz Fernando door Heron.
80'
Guarani FC SP brengt Regis in de plaats van Mayk Van Van.
79'
Bij Guarani FC SP komt Isaque er in. Hij vervangt Diogo Mateus de Almeida Rodrigues Maciel.
77'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor AC Goianiense GO in de buurt van het doel van Guarani FC SP.
74'
73'
Inworp op de eigen helft voor AC Goianiense GO.
72'
Trainer Jair Zaksauskas Ribeiro Ventura (AC Goianiense GO) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Kelvin Giacobe Alves dos Santos door Airton.
70'
De uitploeg wisselt Wenderson voor Alexis Alvarino.
70'
De bal is over de achterlijn geweest. AC Goianiense GO mag een doeltrap nemen.
69'
Inworp Guarani FC SP. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
65'
Scheidsrechter Jose Mendonca da Silva Junior geeft AC Goianiense GO een doeltrap.
61'
Guarani FC SP heeft Gustavo Franca Amadio gewisseld. Bernardo Lemes neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Umberto Louzer.
61'
Gabriel Baralhas mist het doel en scoort niet voor AC Goianiense GO.
61'
Trainer Umberto Louzer gebruikt zijn tweede wissel. Pablo Thomas wordt door Lucas Silva vervangen bij de uitploeg.
56'
Guarani FC SP krijgt van scheidsrechter Jose Mendonca da Silva Junior op eigen helft een vrije trap toegewezen.
56'
Scheidsrechter Jose Mendonca da Silva Junior kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
54'
De voorzet kwam van Raphael Guimaraes de Paula.
53'
Scheidsrechter Jose Mendonca da Silva Junior kent AC Goianiense GO een inworp toe op de helft van Guarani FC SP.
51'
Gabriel Baralhas met de assist.
51'
Raphael Guimaraes de Paula legt de bal in het net, de thuisploeg leidt met 1-0.
49'
De bal is over de achterlijn geweest. Guarani FC SP mag een doeltrap nemen.
46'
Raphael Guimaraes de Paula vervangt Lucas Esteves bij de thuisploeg.
De eerste helft is voorbij.
45+7'
AC Goianiense GO schiet tussen de palen, maar Gustavo Coutinho ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
45+5'
Scheidsrechter Jose Mendonca da Silva Junior geeft Guarani FC SP een doeltrap.
45+3'
45'
Scheidsrechter Jose Mendonca da Silva Junior geeft AC Goianiense GO een vrije trap op de eigen helft.
43'
Arbiter Jose Mendonca da Silva Junior kent een vrije trap toe aan Guarani FC SP op de eigen helft.
42'
41'
39'
Inworp AC Goianiense GO. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.