K Beerschot VA brengt Florian Kruger in de plaats van Ewan Henderson.
Doeltrap voor Antwerp FC in Bosuilstadion.
74'
De scherpte ontbreekt bij ArJany Martha (K Beerschot VA). Zijn poging mist doel.
73'
Antwerp FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Anthony Valencia in Bosuilstadion.
71'
Scheidsrechter Lothar D Hondt kent een vrije trap toe aan Antwerp FC, te nemen op de helft van K Beerschot VA.
71'
Apostolos Konstantopoulos (K Beerschot VA) krijgt geel.
70'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Bosuilstadion.
70'
Inworp voor Antwerp FC in Bosuilstadion op de eigen helft.
69'
Scheidsrechter Lothar D Hondt kent een vrije trap toe aan K Beerschot VA op een gevaarlijke plek voor Antwerp FC.
69'
Inworp voor K Beerschot VA in de buurt van het vijandige doel in Bosuilstadion.
69'
Trainer Jonas De Roeck (Antwerp FC) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Tjaronn Chery door Dennis Praet.
69'
De eerste wissel van Antwerp FC. Victor Udoh komt erin voor Jacob Ondrejka in Bosuilstadion.
67'
Trainer Dirk Kuyt gebruikt zijn eerste wissel. Marco Weymans wordt door ArJany Martha vervangen bij de uitploeg.
67'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Bosuilstadion.
66'
Hoekschop voor Antwerp FC in Bosuilstadion. Tjaronn Chery neemt deze vanaf links.
64'
62'
Vincent Janssen legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 4-0!
61'
Anthony Valencia deed het voorbereidende werk.
61'
Doelpunt! Antwerp FC breidt de voorsprong tot 3-0 uit via Tjaronn Chery.
60'
Inworp op de eigen helft voor K Beerschot VA.
60'
Buitenspelpositie Vincent Janssen (Antwerp FC).
58'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Antwerpen.
58'
Inworp voor K Beerschot VA in Bosuilstadion op de eigen helft.
58'
De assist kwam van Anthony Valencia.
58'
Antwerp FC loopt uit naar een comfortabele 2-0 voorsprong dankzij Tjaronn Chery.
57'
Inworp voor Antwerp FC op de helft van K Beerschot VA.
56'
Scheidsrechter Lothar D Hondt geeft een inworp aan K Beerschot VA op de eigen helft in Bosuilstadion.
54'
Scheidsrechter Lothar D Hondt geeft K Beerschot VA een vrije trap op de eigen helft.
54'
Jacob Ondrejka (Antwerp FC) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
53'
Scheidsrechter Lothar D Hondt geeft Antwerp FC een doeltrap.
53'
In Bosuilstadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
52'
Arbiter Lothar D Hondt kent een vrije trap toe aan K Beerschot VA op de eigen helft.
51'
De bal is over de achterlijn geweest. K Beerschot VA mag een doeltrap nemen.
51'
Doelpoging Antwerp FC! Het schot van Mahamadou Doumbia gaat niet tussen de palen in Antwerpen.
50'
Vanaf rechts mag Jacob Ondrejka een hoekschop nemen voor Antwerp FC in Bosuilstadion.
49'
Inworp voor Antwerp FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Antwerpen.
49'
Scheidsrechter Lothar D Hondt geeft Antwerp FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van K Beerschot VA.
48'
Hoekschop voor Antwerp FC in Bosuilstadion. Jacob Ondrejka neemt deze vanaf links.