90+6'
Goal! Het wordt 1-4 en de achterstand wordt verkleind door een benutte penalty van Indiana Dos Santos (Australia U17).
90+4'
De bal is over de achterlijn geweest. Australia U17 mag een doeltrap nemen.
90+4'
Poging met het hoofd van Tamami Aso (Japan), maar hij mist het doel.
90+4'
Japan krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Shu-ting Yang in Bali.
90+1'
Scheidsrechter Shu-ting Yang kent een vrije trap toe aan Australia U17, te nemen op de helft van Japan.
89'
Scheidsrechter Shu-ting Yang geeft een inworp aan Australia U17 op de eigen helft in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
89'
89'
Vrije trap voor Japan op de helft van Australia U17.
88'
Scheidsrechter Shu-ting Yang geeft Australia U17 een doeltrap.
86'
Inworp voor Australia U17 in Kapten I Wayan Dipta Stadium op de eigen helft.
86'
Inworp op de eigen helft voor Australia U17.
85'
Inworp voor Australia U17 op de helft van Japan.
85'
Japan moet opletten als Australia U17 van scheidsrechter Shu-ting Yang een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
85'
Australia U17 krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Shu-ting Yang op de helft van Japan.
84'
Scheidsrechter Shu-ting Yang geeft Japan een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Australia U17.
83'
83'
Japan brengt Chihiro Sugawara in de plaats van Hana Kikuchi.
83'
De derde wissel van Japan. Asako Furuta komt erin voor Momo Sato in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
83'
Australia U17 brengt Amelia Rose Bennett in de plaats van Kiera Meyers.
80'
Het voorbereidende werk werd verricht door Miharu Shinjo.
80'
Japan loopt uit naar een comfortabele 0-4 voorsprong dankzij Hina Hirakawa.
79'
77'
Scheidsrechter Shu-ting Yang kent Australia U17 een inworp toe op de helft van Japan.
74'
Een speler van Japan staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Shu-ting Yang teruggefloten.
74'
Inworp voor Japan in de buurt van het vijandige doel in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
73'
Doeltrap voor Australia U17 in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
71'
Scheidsrechter Shu-ting Yang geeft een inworp aan Japan op de eigen helft in Kapten I Wayan Dipta Stadium.