90+3'
Scheidsrechter Rebecca Anne Durcau geeft Indonesia U17 een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Zuid-Korea.
90+3'
Inworp voor Indonesia U17 in de buurt van het vijandige doel in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
90+2'
Zuid-Korea bouwt zijn voorsprong in Bali uit tot 12-0 dankzij een doelpunt van Seo Min-jeong.
90+2'
Vanaf links mag Nam Sarang een hoekschop nemen voor Zuid-Korea in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
90+1'
Zuid-Korea krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Rebecca Anne Durcau in Bali.
90'
Scheidsrechter Rebecca Anne Durcau geeft Zuid-Korea een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Indonesia U17.
87'
Seo Min-jeong met de assist.
87'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Won Jueun. 11-0!
84'
Inworp voor Indonesia U17 op de helft van Zuid-Korea.
84'
De vijfde wissel van Indonesia U17. Nanda Rahmawati komt erin voor Nabila Divany in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
82'
Het voorbereidende werk werd verricht door Nam Sarang.
82'
Doelpunt met het hoofd! Baek Jieun (Zuid-Korea) bouwt de score verder uit in Kapten I Wayan Dipta Stadium tot 10-0.
82'
Nam Sarang neemt de door scheidsrechter Rebecca Anne Durcau gegeven hoekschop voor Zuid-Korea in Bali.
81'
Scheidsrechter Rebecca Anne Durcau geeft een inworp aan Zuid-Korea op de eigen helft in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
80'
Treffer in Kapten I Wayan Dipta Stadium! Zuid-Korea scoort via Baek Jieun de 9-0 en loopt verder uit.
80'
Seo Min-jeong schiet op doel maar scoort niet voor Zuid-Korea in Bali.
79'
Zuid-Korea krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rebecca Anne Durcau op de helft van Indonesia U17.
78'
Zuid-Korea gebruikt de vijfde wissel. Nam Sarang vervangt Park Ji-yoo.
78'
Inworp voor Zuid-Korea in Kapten I Wayan Dipta Stadium op de eigen helft.
77'
De bal is over de achterlijn geweest. Indonesia U17 mag een doeltrap nemen.
77'
De scherpte ontbreekt bij Kim Ye-eun (Zuid-Korea). Zijn poging mist doel.
77'
Schot op doel van Baek Jieun. Maar zonder doelpunt voor Zuid-Korea als gevolg.
77'
Indonesia U17 brengt Zaskia Azzahra in de plaats van Rizka Dwi Juniar.
77'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Indonesia U17 in Bali.
74'
Zuid-Korea mag een hoekschop nemen vanaf links via Park Ji-yoo in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
73'
Scheidsrechter Rebecca Anne Durcau fluit voor buitenspel van Zuid-Korea.
73'
Indonesia U17 moet opletten als Zuid-Korea van scheidsrechter Rebecca Anne Durcau een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
73'
Zuid-Korea krijgt een schietkans via Kim Ye-eun, maar scoort niet.
72'
Inworp voor Zuid-Korea ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bali.
72'
Vrije trap voor Zuid-Korea op de helft van Indonesia U17.
71'
Zuid-Korea in buitenspelpositie.
70'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Zuid-Korea in Bali.
68'
68'
Indonesia U17 gebruikt de derde wissel. Edelweiz Auradiva vervangt Gadhiza Asnanza.
67'
PEN
Zuid-Korea mist een uitgelezen mogelijkheid. Seo Min-jeong weet niet te scoren vanaf elf meter.
66'
Indonesia U17 is weer compleet nu Allya Putri weer terug het veld van Kapten I Wayan Dipta Stadium in mag.
66'
65'
Allya Putri (Indonesia U17) raakt geblesseerd in Bali. Scheidsrechter Rebecca Anne Durcau legt de wedstrijd even stil.
63'
Scheidsrechter Rebecca Anne Durcau kent Zuid-Korea een inworp toe op de helft van Indonesia U17.