90+3'
De assist kwam van Rim Jong Choe.
90+3'
Treffer in Bali United Training Center! Noord-Korea scoort via Jo Ye Son de 0-6 en loopt verder uit.
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. Philippines U17 mag een doeltrap nemen.
90+1'
Inworp voor Philippines U17 in Bali United Training Center op de eigen helft.
90'
Een speler van Noord-Korea staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Azusa Sugino teruggefloten.
90'
Buitenspelpositie Noord-Korea.
88'
Arbiter Azusa Sugino kent een vrije trap toe aan Noord-Korea op de eigen helft.
87'
Scheidsrechter Azusa Sugino geeft Philippines U17 een doeltrap.
87'
De poging van Il Chong Jon (Noord-Korea) mist doel in Bali United Training Center.
86'
Noord-Korea krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Azusa Sugino in Bali.
85'
Scheidsrechter Azusa Sugino geeft een inworp aan Noord-Korea op de eigen helft in Bali United Training Center.
85'
Philippines U17 gebruikt de vijfde wissel. Louraine Evangelista vervangt Ava Villapando.
85'
Wissel in Bali: Kieran Bradley vervangt Jael Guy bij Philippines U17.
83'
Noord-Korea in buitenspelpositie.
82'
80'
Scheidsrechter Azusa Sugino kent Noord-Korea een inworp toe op de helft van Philippines U17.
80'
Inworp op de eigen helft voor Philippines U17.
79'
Inworp voor Noord-Korea ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bali.
78'
Noord-Korea krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Azusa Sugino op de helft van Philippines U17.
78'
Noord-Korea mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
77'
De vijfde wissel van Noord-Korea. Un Bom Jo komt erin voor Ryu Gyong So in Bali United Training Center.
77'
Wissel in Bali: Jo Ye Son vervangt Ryu Mi Kang bij Noord-Korea.
77'
Inworp voor Philippines U17 op de helft van Noord-Korea.
76'
76'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Philippines U17 in Bali.
75'
Scheidsrechter Azusa Sugino geeft een gele kaart aan Ryu Gyong So (Noord-Korea).
74'
Scheidsrechter Azusa Sugino kent een vrije trap toe aan Noord-Korea, te nemen op de helft van Philippines U17.
74'
Scheidsrechter Azusa Sugino geeft een inworp aan Philippines U17 op de eigen helft in Bali United Training Center.
73'
Inworp voor Noord-Korea in de buurt van het vijandige doel in Bali United Training Center.
73'
Vanaf links mag Chong Gum Choe een hoekschop nemen voor Noord-Korea in Bali United Training Center.
70'
Scheidsrechter Azusa Sugino geeft Noord-Korea een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Philippines U17.
70'
Vergeefse doelpoging Jael Guy (Philippines U17).
69'
Inworp voor Noord-Korea op de helft van Philippines U17.
69'
68'
Scheidsrechter Azusa Sugino kent een vrije trap toe aan Noord-Korea op een gevaarlijke plek voor Philippines U17.