Scheidsrechter Mahsa Ghorbani geeft Indonesia U17 een doeltrap.
90+4'
Chong Gum Choe mist het doel en scoort niet voor Noord-Korea in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
90+3'
Inworp Indonesia U17. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+3'
Noord-Korea krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mahsa Ghorbani in Bali.
90+3'
Kapten I Wayan Dipta Stadium ziet hoe Son Gyong Hong op doel schiet, maar niet scoort voor Noord-Korea.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Indonesia U17 mag een doeltrap nemen.
90+1'
De poging van Chong Gum Choe (Noord-Korea) mist doel in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
90'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Bali.
90'
Doelpoging Noord-Korea! Het schot van Kyong Yong An gaat niet tussen de palen.
88'
Sola Mananohas (Indonesia U17) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
86'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Sola Mananohas (Indonesia U17).
86'
Scheidsrechter Mahsa Ghorbani kent Noord-Korea een inworp toe op de helft van Indonesia U17.
85'
Inworp voor Noord-Korea op de helft van Indonesia U17.
84'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Indonesia U17 in Bali.
84'
Un Bom Jo mist het doel en scoort niet voor Noord-Korea.
82'
Doeltrap voor Indonesia U17 in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
81'
De verdediging van Indonesia U17 houdt de kopbal van Jo Ye Son (Noord-Korea) tegen in Bali.
80'
Indonesia U17 moet uitkijken als Noord-Korea een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
80'
Scheidsrechter Mahsa Ghorbani geeft Noord-Korea een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Indonesia U17.
78'
Inworp voor Indonesia U17 in Kapten I Wayan Dipta Stadium op de eigen helft.
77'
Inworp voor Noord-Korea ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bali.
77'
Trainer Satoru Mochizuki gebruikt zijn vijfde wissel. Mayzura Alifa wordt door Kikka Putri vervangen bij de thuisploeg.
71'
Noord-Korea krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mahsa Ghorbani op de helft van Indonesia U17.
71'
70'
69'
67'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bali.
66'
In Kapten I Wayan Dipta Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
64'
Indonesia U17 moet opletten als Noord-Korea van scheidsrechter Mahsa Ghorbani een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
62'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
62'
Scheidsrechter Mahsa Ghorbani geeft een inworp aan Indonesia U17 op de eigen helft in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
61'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
60'
Wissel in Bali: Fairus Khalisa vervangt Gadhiza Asnanza bij Indonesia U17.
53'
Inworp op de eigen helft voor Indonesia U17.
52'
Inworp voor Indonesia U17 op de helft van Noord-Korea.
50'
Scheidsrechter Mahsa Ghorbani geeft Indonesia U17 een vrije trap op de eigen helft.
49'
Vrije trap voor Indonesia U17 op de helft van Noord-Korea.
47'
Ryu Mi Kang deed het voorbereidende werk.
47'
Doelpunt! Il Son Choe breidt de voorsprong uit. Noord-Korea leidt met 0-9.
46'
Scheidsrechter Mahsa Ghorbani geeft een inworp aan Noord-Korea op de eigen helft in Kapten I Wayan Dipta Stadium.