Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft Shandong Luneng een doeltrap.
De scherpte ontbreekt bij Horikoshi Daizo (Kaya FC–Iloilo). Zijn poging mist doel in Jinan.
Wissel in Jinan: Mark Swainston vervangt Justin Baas bij Kaya FC–Iloilo.
Fernandinho met de assist.
89'
Shandong Luneng loopt uit naar een comfortabele 6-1 voorsprong dankzij Cryzan.
87'
Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86'
Vrije trap in Jinan Olympic Sports Center. Op de helft van Shandong Luneng mag Kaya FC–Iloilo een vrije trap nemen.
86'
83'
Vrije trap voor Kaya FC–Iloilo op de helft van Shandong Luneng.
82'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Mohammed Khled Hoish.
82'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Jinan.
81'
Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft een inworp aan Kaya FC–Iloilo op de eigen helft in Jinan Olympic Sports Center.
80'
Shandong Luneng moet opletten als Kaya FC–Iloilo van scheidsrechter Mohammed Khled Hoish een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
80'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kaya FC–Iloilo in Jinan.
80'
Een doelpoging van Li Yuanyi (Shandong Luneng) in Jinan mist scherpte.
79'
Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft Kaya FC–Iloilo een doeltrap.
79'
Een doelpoging van Cryzan (Shandong Luneng) mist scherpte.
79'
Shandong Luneng krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohammed Khled Hoish in Jinan.
77'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Jinan Olympic Sports Center.
77'
Inworp op de eigen helft voor Kaya FC–Iloilo.
76'
Inworp Kaya FC–Iloilo. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
76'
Bij Kaya FC–Iloilo komt Marwin Angeles er in. Hij vervangt Ricardo Ivan Sendra.
76'
Chen vervangt Jinghang Hu bij de thuisploeg.
75'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Jinan Olympic Sports Center.
75'
Kaya FC–Iloilo is weer compleet nu Quincy Julian Boltron Kammeraad weer terug het veld van Jinan Olympic Sports Center in mag.
74'
Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Quincy Julian Boltron Kammeraad (Kaya FC–Iloilo) in Jinan Olympic Sports Center.
74'
In Jinan krijgt Kaya FC–Iloilo op de eigen helft een vrije trap te nemen.
73'
Inworp voor Shandong Luneng op de helft van Kaya FC–Iloilo.
72'
Kaya FC–Iloilo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammed Khled Hoish op de helft van Shandong Luneng.
70'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Mohammed Khled Hoish een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Jinan.
70'
Kaya FC–Iloilo heeft Javier Augustine Gayoso gewisseld. Arnel Amita neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Colum Curtis.
70'
De uitploeg wisselt Marco Casambre voor Fitch Johnson Daviz Barace Arboleda.
68'
Jinghang Hu deed het voorbereidende werk.
68'
Doelpunt! Cryzan breidt de voorsprong uit. Shandong Luneng leidt met 5-1.
67'
Kaya FC–Iloilo schiet tussen de palen, maar Horikoshi Daizo ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
67'
Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft Shandong Luneng een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Kaya FC–Iloilo.