90+6'
Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf fluit voor buitenspel van Incheon United FC.
90+6'
De bal is over de achterlijn geweest. Kaya FC–Iloilo mag een doeltrap nemen.
90+5'
Jovin Bedic vervangt Simone Mondiali Rota bij de thuisploeg.
90+4'
Incheon United FC maakt via een strafschop de 1-3 in Manila en loopt verder uit. Doelpuntenmaker: Do-hyeok Kim.
90+1'
Hernandes Rodrigues da Silva raakt namens Incheon United FC de lat!
88'
Trainer Sung-Hwan Cho (Incheon United FC) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Park Seung-ho door Min-seog Kim.
88'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Manila.
87'
Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86'
Bij Kaya FC–Iloilo komt Audie Menzi er in. Hij vervangt Mar Vincent Azuero Diano.
86'
Kaya FC–Iloilo gebruikt de tweede wissel. Arnel Amita vervangt Javier Augustine Gayoso.
86'
Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Kaya FC–Iloilo een doeltrap.
85'
Incheon United FC mag een hoekschop nemen vanaf links via Do-hyeok Kim in Rizal Memorial Stadium.
84'
Hyeon-bin Park kan weer verder bij Incheon United FC.
84'
Ricardo Ivan Sendra (Kaya FC–Iloilo) is weer terug binnen de lijnen.
83'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Ricardo Ivan Sendra (Kaya FC–Iloilo).
83'
Hyeon-bin Park (Incheon United FC) raakt geblesseerd in Manila. Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf legt de wedstrijd even stil.
82'
Horikoshi Daizo neemt de door scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf gegeven hoekschop voor Kaya FC–Iloilo in Manila.
79'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kaya FC–Iloilo in Manila.
78'
De bal is over de achterlijn geweest. Incheon United FC mag een doeltrap nemen.
78'
Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft Incheon United FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Kaya FC–Iloilo.
77'
Inworp op de eigen helft voor Incheon United FC.
76'
Doeltrap voor Kaya FC–Iloilo in Rizal Memorial Stadium.
76'
De uitploeg vervangt Si-hoo Hong door Jun-yeob Kim.
75'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Rizal Memorial Stadium.
75'
Inworp voor Incheon United FC op de helft van Kaya FC–Iloilo.
74'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Manila.
72'
Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf geeft een inworp aan Incheon United FC op de eigen helft in Rizal Memorial Stadium.
72'
Incheon United FC krijgt een schietkans via Gerso Fernandes, maar scoort niet.
70'
Inworp voor Kaya FC–Iloilo in de buurt van het vijandige doel in Rizal Memorial Stadium.
70'
68'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Manila.
68'
67'
Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent Incheon United FC een inworp toe op de helft van Kaya FC–Iloilo.
66'
Scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
66'
Vanaf rechts mag Do-hyeok Kim een hoekschop nemen voor Incheon United FC in Rizal Memorial Stadium.
63'
Kaya FC–Iloilo mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
63'
61'
61'
Kaya FC–Iloilo brengt Abou Sy in de plaats van Jesus Joaquin Melliza.
60'
Kaya FC–Iloilo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Abu Bakar Said Al Kaf op de helft van Incheon United FC.