De uitploeg krijgt een doeltrap in Campbelltown.
90+7'
Tomislav Uskok (Macarthur FC) doet weer mee in Campbelltown Stadium.
90+7'
Macarthur FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Nasrullo Kabirov in Campbelltown.
90+7'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Tomislav Uskok (Macarthur FC).
90+5'
Inworp Sabah FA. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+4'
Doeltrap voor Macarthur FC in Campbelltown Stadium.
90+3'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Campbelltown.
90+2'
Arbiter Nasrullo Kabirov kent een vrije trap toe aan Sabah FA op de eigen helft.
90+1'
Inworp op de eigen helft voor Sabah FA.
90+1'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov geeft een inworp aan Macarthur FC op de eigen helft in Campbelltown Stadium.
90'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov geeft Macarthur FC een doeltrap.
90'
De scherpte ontbreekt bij Gabriel Schmegel Wotter Peres (Sabah FA). Zijn poging mist doel.
90'
89'
De bal is over de achterlijn geweest. Macarthur FC mag een doeltrap nemen.
89'
Muhammad Jafri Bin Muhammad Firdaus Chew mist het doel en scoort niet voor Sabah FA.
88'
Inworp Macarthur FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
87'
Wissel in Campbelltown: Lachlan Rose vervangt Jed Drew bij Macarthur FC.
87'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Campbelltown Stadium.
87'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov kent een vrije trap toe aan Sabah FA, te nemen op de helft van Macarthur FC.
86'
Trainer Datuk Ong Kim Swee gebruikt zijn derde wissel. Telmo Castanheira wordt door Rawilson Batul vervangen bij de uitploeg.
86'
Sabah FA brengt Mohd Irfan Fazail in de plaats van Darren Lok.
85'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Campbelltown.
84'
Macarthur FC krijgt van scheidsrechter Nasrullo Kabirov op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84'
Campbelltown Stadium ziet hoe Bernardo Oliveira op doel schiet, maar niet scoort voor Macarthur FC.
82'
Macarthur FC heeft Charles M'Mombwa gewisseld. Kristian Popovic neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Mile Sterjovski.
82'
Walter Scott vervangt Ivan Vujica bij de thuisploeg.
81'
Vrije trap in Campbelltown Stadium. Op de helft van Sabah FA mag Macarthur FC een vrije trap nemen.
80'
De assist kwam van Bernardo Oliveira.
80'
Doelpunt! Jed Drew breidt de voorsprong uit. Macarthur FC leidt met 3-0.
79'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sabah FA in Campbelltown.
77'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Macarthur FC in Campbelltown.
77'
Doelpoging Sabah FA! Het schot van Telmo Castanheira gaat niet tussen de palen in Campbelltown.
77'
In Campbelltown Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
76'
De bal is over de achterlijn geweest. Sabah FA mag een doeltrap nemen.
75'
Sabah FA moet uitkijken als Macarthur FC een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Campbelltown Stadium.
74'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov geeft een gele kaart aan Muhammad Jafri Bin Muhammad Firdaus Chew (Sabah FA).
74'
Macarthur FC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
73'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Nasrullo Kabirov aan de thuisploeg.
72'
Macarthur FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Clayton Lewis in Campbelltown Stadium.