Eerste gele kaart voor Alou Kuol (Central Coast Mariners FC) in Campbelltown.
120+4'
Inworp voor Central Coast Mariners FC in de buurt van het vijandige doel in Campbelltown Stadium.
120+3'
Vanaf rechts mag Maximilien Balard een hoekschop nemen voor Central Coast Mariners FC in Campbelltown Stadium.
120+2'
Scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
120+2'
Ronald Barcellos Arantes (Central Coast Mariners FC) krijgt geel van scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh in Campbelltown Stadium en moet oppassen.
120+1'
Central Coast Mariners FC komt op een 2-3 voorsprong in Campbelltown via Ronald Barcellos Arantes!
120'
Inworp Central Coast Mariners FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
119'
Scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh geeft Macarthur FC een doeltrap.
118'
Scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh geeft een inworp aan Central Coast Mariners FC op de eigen helft in Campbelltown Stadium.
118'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Campbelltown.
116'
116'
Hoekschop voor Central Coast Mariners FC in Campbelltown Stadium. Maximilien Balard neemt deze vanaf links.
114'
Doeltrap voor Macarthur FC in Campbelltown Stadium.
113'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Campbelltown Stadium.
111'
Central Coast Mariners FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh op de helft van Macarthur FC.
110'
110'
Vrije trap voor Central Coast Mariners FC op de helft van Macarthur FC.
110'
De uitploeg vervangt Ryan Edmondson door Alou Kuol.
110'
In Campbelltown Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
109'
108'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Macarthur FC in Campbelltown.
105+4'
Doelpunt! De uitploeg komt op een 2-2 gelijke stand via Mikael Doka.
105'
105'
Inworp voor Macarthur FC in Campbelltown Stadium op de eigen helft.
104'
Macarthur FC krijgt van scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
103'
De bal is over de achterlijn geweest. Macarthur FC mag een doeltrap nemen.
102'
Central Coast Mariners FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh in Campbelltown.
102'
De uitploeg wisselt Bailey Brandtman voor Ronald Barcellos Arantes.
101'
Vrije trap in Campbelltown Stadium. Op de helft van Macarthur FC mag Central Coast Mariners FC een vrije trap nemen.
100'
Inworp op de eigen helft voor Macarthur FC.
99'
98'
In Campbelltown krijgt Macarthur FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
97'
Scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh kent Central Coast Mariners FC een inworp toe op de helft van Macarthur FC.
96'
95'
92'
De assist kwam van Valere Germain.
92'
Het staat 2-1 in Campbelltown Stadium! Lachlan Rose zet de thuisploeg op voorsprong.
91'
Wissel in Campbelltown: Kristian Popovic vervangt Ariath Piol bij Macarthur FC.
91'
De thuisploeg vervangt Ivan Vujica door Tommy Smith.
90+5'
Inworp Macarthur FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.