96+6'
Kamil Hasan Al Aswad (Al-Riffa SC) krijgt geel.
96+6'
Scheidsrechter Hasan Akrami kent een vrije trap toe aan Al Nahda, te nemen op de helft van Al-Riffa SC.
94+4'
In Khalifa Sports City Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
93+3'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Isa Town.
93+3'
Vrije trap in Khalifa Sports City Stadium. Op de helft van Al-Riffa SC mag Al Nahda een vrije trap nemen.
92+2'
Inworp voor Al Nahda ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Isa Town.
92+2'
Inworp voor Al-Riffa SC in Khalifa Sports City Stadium op de eigen helft.
91+1'
Scheidsrechter Hasan Akrami geeft Al-Riffa SC een vrije trap op de eigen helft.
90'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Khalifa Sports City Stadium.
89'
In Isa Town krijgt Al Nahda op de eigen helft een vrije trap te nemen.
88'
87'
De uitploeg incasseert geel op naam van Abdul Aziz.
87'
Al-Riffa SC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
87'
Al-Riffa SC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hasan Akrami op de helft van Al Nahda.
87'
Buitenspelpositie Al-Riffa SC.
87'
Ibrahim Saleh Al Mukhaini (Al Nahda) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Isa Town.
85'
Het spel ligt even stil: Ibrahim Saleh Al Mukhaini (Al Nahda) is geblesseerd.
85'
Hamoud Al Saadi vervangt Walter Bwalya bij de uitploeg.
85'
Al Nahda gebruikt de derde wissel. Ali Dhahi Mahil Masoud Al Rusheidi vervangt Inters Auxence Gui.
84'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Isa Town.
84'
Een doelpoging van Kamil Hasan Al Aswad (Al-Riffa SC) in Isa Town mist scherpte.
82'
Vanaf links mag Aymen Harzi een hoekschop nemen voor Al-Riffa SC in Khalifa Sports City Stadium.
81'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Hasan Akrami een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Isa Town.
81'
Buitenspel Al Nahda.
80'
Scheidsrechter Hasan Akrami kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80'
Inworp op de eigen helft voor Al-Riffa SC.
80'
De thuisploeg vervangt Jaco door Hashim Sayed Isa Hasan Radhi Hashim.
80'
Trainer Hesham Al Mahozi gebruikt zijn tweede wissel. Hamad Al Shamsan wordt door Husain Ali A Aleker vervangen bij de thuisploeg.
79'
In Khalifa Sports City Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
78'
Inters Auxence Gui (Al Nahda) schiet de bal op de lat.
77'
De uitploeg komt langszij dankzij een kopbal van Inters Auxence Gui. 1-1!
76'
75'
De bal is over de achterlijn geweest. Al Nahda mag een doeltrap nemen.
75'
De scherpte ontbreekt bij Jaco (Al-Riffa SC). Zijn poging mist doel.
73'
De uitploeg wisselt Rabia Al Alawi voor Issam Al Sabhi.
73'
Inworp Al Nahda. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
72'
Schot op doel van Inters Auxence Gui. Maar zonder doelpunt voor Al Nahda als gevolg.
71'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Hasan Akrami een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Isa Town.
71'
Inworp Al-Riffa SC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
70'
Al-Riffa SC moet opletten als Al Nahda van scheidsrechter Hasan Akrami een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.