90+6'
De bal is over de achterlijn geweest. Central Coast Mariners FC mag een doeltrap nemen.
90+5'
Inworp Central Coast Mariners FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+4'
90+4'
Central Coast Mariners FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh op de helft van Abdysh-Ata Kant.
90+3'
De assist kwam van Kayrat Zhyrgalbek Uulu.
90+3'
Magamed Uzdenov maakt de 1-1.
90+3'
Abdysh-Ata Kant schiet tussen de palen, maar Atai Dzhumashev ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Bishkek.
90+2'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Gamini Nivon Robesh aan de thuisploeg.
90+2'
Inworp voor Abdysh-Ata Kant op de helft van Central Coast Mariners FC.
90+1'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
89'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bishkek.
88'
Inworp voor Abdysh-Ata Kant in Dolen Omurzakov Stadium op de eigen helft.
88'
87'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Dolen Omurzakov Stadium.
87'
Central Coast Mariners FC moet opletten als Abdysh-Ata Kant van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
86'
Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft een inworp aan Abdysh-Ata Kant op de eigen helft in Dolen Omurzakov Stadium.
86'
Doeltrap voor Central Coast Mariners FC in Dolen Omurzakov Stadium.
86'
Doelpoging Abdysh-Ata Kant! Het schot van Sarykbaev Nurlanbek gaat niet tussen de palen.
85'
Magamed Uzdenov neemt de door scheidsrechter Gamini Nivon Robesh gegeven hoekschop voor Abdysh-Ata Kant in Bishkek.
85'
De vierde wissel van Abdysh-Ata Kant. Sarykbaev Nurlanbek komt erin voor Amantur Shamurzaev in Dolen Omurzakov Stadium.
84'
Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent Abdysh-Ata Kant een inworp toe op de helft van Central Coast Mariners FC.
84'
83'
Central Coast Mariners FC gebruikt de derde wissel. Christian Theoharous vervangt Mikael Doka.
83'
Amantur Shamurzaev (Abdysh-Ata Kant) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
82'
Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh geeft Abdysh-Ata Kant een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Central Coast Mariners FC.
81'
Mikael Doka deed het voorbereidende werk.
81'
Doelpunt! Met een kopbal brengt Brian Kaltak (Central Coast Mariners FC) zijn team op voorsprong. De stand is nu 0-1.
79'
Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh toont Teymur Charyyev (Abdysh-Ata Kant) de gele kaart.
79'
Central Coast Mariners FC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
79'
In Dolen Omurzakov Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
78'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Central Coast Mariners FC in Bishkek.
77'
Hoekschop voor Abdysh-Ata Kant in Dolen Omurzakov Stadium. Atai Dzhumashev neemt deze vanaf rechts.
74'
74'
Een doelpoging van Atai Dzhumashev (Abdysh-Ata Kant) in Bishkek mist scherpte.
74'
Inworp voor Abdysh-Ata Kant in de buurt van het vijandige doel in Dolen Omurzakov Stadium.
73'
Abdysh-Ata Kant krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Gamini Nivon Robesh op de helft van Central Coast Mariners FC.
73'
Doeltrap voor Abdysh-Ata Kant in Dolen Omurzakov Stadium.
72'
Vanaf rechts mag Farkhat Musabekov een hoekschop nemen voor Abdysh-Ata Kant in Dolen Omurzakov Stadium.
71'
Scheidsrechter Gamini Nivon Robesh kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.