90+5'
Hougang United FC krijgt van scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+5'
Inworp PSM Makassar. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+4'
PSM Makassar in buitenspelpositie.
90+4'
De bal is over de achterlijn geweest. PSM Makassar mag een doeltrap nemen.
90+4'
In Bali kopt Naoki Kuriyama (Hougang United FC) de bal, maar mist doel.
90+3'
Scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh kent een vrije trap toe aan Hougang United FC, te nemen op de helft van PSM Makassar.
90+3'
Arbiter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh kent een vrije trap toe aan PSM Makassar op de eigen helft.
90+2'
Scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh kent PSM Makassar een inworp toe op de helft van Hougang United FC.
90+2'
Muhammad Ardiansyah (PSM Makassar) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
90+2'
PSM Makassar heeft Ananda Raehan Alief gewisseld. Ricky Pratama neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Fernando Jose Bernardo Tavares.
90'
Het spel ligt even stil in Bali. Muhammad Ardiansyah (PSM Makassar) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
88'
In Bali krijgt PSM Makassar op de eigen helft een vrije trap te nemen.
88'
Inworp voor PSM Makassar in Kapten I Wayan Dipta Stadium op de eigen helft.
87'
Inworp op de eigen helft voor PSM Makassar.
87'
In Kapten I Wayan Dipta Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
87'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Bali.
87'
De kopbal van Kenzo Nambu (PSM Makassar) mist het doel van de tegenstander.
86'
Hoekschop voor PSM Makassar in Kapten I Wayan Dipta Stadium. Yance Sayuri neemt deze vanaf links.
84'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bali.
84'
De uitploeg wisselt Anders Aplin voor Mohamad Sahil Bin Suhaimi.
84'
83'
Scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
82'
Scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh geeft een inworp aan PSM Makassar op de eigen helft in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
82'
In Bali kan Yance Sayuri (PSM Makassar) weer verder.
82'
Kapten I Wayan Dipta Stadium ziet hoe PSM Makassar een vrije trap tegen krijgt omdat Everton Nascimento buitenspel staat.
81'
Yance Sayuri (PSM Makassar) raakt geblesseerd in Bali. Scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh legt de wedstrijd even stil.
80'
Scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh geeft een gele kaart aan Naoki Kuriyama (Hougang United FC).
80'
Vrije trap voor PSM Makassar op de helft van Hougang United FC.
80'
Bij Hougang United FC komt Louka Jun Cheng Tan-Vaissiere er in. Hij vervangt Shahdan Bin Sulaiman.
79'
De derde wissel van Hougang United FC. Amir Zalani komt erin voor Halim Hazzuwan in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
78'
Doelpunt! Een benutte strafschop van Djordje Maksimovic verkleint de achterstand voor de uitploeg tot 3-1.
76'
Joao Pedro da Silva Freitas (PSM Makassar) is weer terug binnen de lijnen.
75'
Scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh legt de wedstrijd even stil om Joao Pedro da Silva Freitas (PSM Makassar) aan een blessure te laten behandelen in Bali.
75'
Scheidsrechter Ammar Ebrahim Hasan Mahfoodh geeft Hougang United FC een doeltrap.
75'
De poging van Kenzo Nambu (PSM Makassar) mist doel in Kapten I Wayan Dipta Stadium.
73'
PSM Makassar brengt Joao Pedro da Silva Freitas in de plaats van Muhammad Rizky Eka Pratama.