90+8'
Scheidsrechter Mooud Bonyadifard stuurt Yohandry Jose Orozco Cujia (Selangor FC) van het veld in Petaling Jaya na een tweede gele kaart.
90+7'
Eerste gele kaart voor Yohandry Jose Orozco Cujia (Selangor FC) in Petaling Jaya.
90+7'
Jeonbuk Hyundai Motors FC krijgt van scheidsrechter Mooud Bonyadifard op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+7'
Vanaf rechts mag Yohandry Jose Orozco Cujia een hoekschop nemen voor Selangor FC in MBPJ Stadium.
90+5'
De bal is over de achterlijn geweest. Jeonbuk Hyundai Motors FC mag een doeltrap nemen.
90+5'
Een doelpoging van Ahmad Danial Bin Ahmad Asri (Selangor FC) in Petaling Jaya mist scherpte.
90+5'
Inworp voor Selangor FC in MBPJ Stadium op de eigen helft.
90+4'
Scheidsrechter Mooud Bonyadifard kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+4'
Jeonbuk Hyundai Motors FC moet opletten als Selangor FC van scheidsrechter Mooud Bonyadifard een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+3'
90+2'
Scheidsrechter Mooud Bonyadifard geeft Selangor FC een doeltrap.
90+1'
De poging van Han Seok-jin (Jeonbuk Hyundai Motors FC) mist doel in MBPJ Stadium.
90'
Umar Eshmuradov van Selangor FC is geblesseerd en het spel ligt even stil.
89'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Petaling Jaya.
88'
Kim Ha-jun (Jeonbuk Hyundai Motors FC) is weer terug binnen de lijnen.
88'
Het spel ligt even stil: Kim Ha-jun (Jeonbuk Hyundai Motors FC) is geblesseerd.
87'
In MBPJ Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
87'
Arbiter Mooud Bonyadifard kent een vrije trap toe aan Selangor FC op de eigen helft.
86'
Jeonbuk Hyundai Motors FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mooud Bonyadifard op de helft van Selangor FC.
86'
Inworp Jeonbuk Hyundai Motors FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
85'
Scheidsrechter Mooud Bonyadifard geeft een inworp aan Jeonbuk Hyundai Motors FC op de eigen helft in MBPJ Stadium.
85'
Inworp voor Selangor FC op de helft van Jeonbuk Hyundai Motors FC.
84'
Ahmad Danial Bin Ahmad Asri vervangt Ronnie Alan Fernandez Saez bij de thuisploeg.
84'
Selangor FC gebruikt de derde wissel. Sharul Nazeem Sharul Nazeem Zulpakar vervangt Ahmad Zikri Bin Mohd Khalili.
83'
Doeltrap voor Selangor FC in MBPJ Stadium.
82'
Trainer Do-heon Kim (Jeonbuk Hyundai Motors FC) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Chang-Hoon Kwon door Han Seok-jin.
81'
Jeonbuk Hyundai Motors FC is weer compleet nu Chang-Hoon Kwon weer terug het veld in mag.
80'
Chang-Hoon Kwon (Jeonbuk Hyundai Motors FC) raakt geblesseerd in Petaling Jaya. Scheidsrechter Mooud Bonyadifard legt de wedstrijd even stil.
80'
77'
Vrije trap voor Selangor FC op de helft van Jeonbuk Hyundai Motors FC.
77'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Petaling Jaya.
76'
Kopbal richting doel! Junbeom Park (Jeonbuk Hyundai Motors FC) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Petaling Jaya.
75'
Bij Jeonbuk Hyundai Motors FC komt Junbeom Park er in. Hij vervangt Chae joon Park.
74'
Trainer Do-heon Kim gebruikt zijn tweede wissel. Woo-jae Jeong wordt door Seo Jeongh-yeok vervangen bij de uitploeg.
74'
Selangor FC brengt Aliff Haiqal Bin Lokman Hakim Lau in de plaats van Nikola Jambor.
74'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in MBPJ Stadium.
69'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Petaling Jaya.
69'
Doelpoging Selangor FC! Het schot van Nikola Jambor gaat niet tussen de palen in Petaling Jaya.
69'
Hoekschop voor Selangor FC in MBPJ Stadium. Yohandry Jose Orozco Cujia neemt deze vanaf rechts.