Scheidsrechter Nasrullo Kabirov fluit voor buitenspel van Selangor FC.
De scherpte ontbreekt bij Rintaro Hama (DH Cebu FC). Zijn poging mist doel.
90+4'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in MBPJ Stadium.
90+3'
Een speler van DH Cebu FC staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Nasrullo Kabirov teruggefloten.
90+2'
Selangor FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Nasrullo Kabirov op de helft van DH Cebu FC.
90'
Selangor FC heeft Noor Al-Deen Mahmoud Ali Al Rawabdeh gewisseld. Aliff Haiqal Bin Lokman Hakim Lau neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Mohd Nidzam Jamil.
90'
De thuisploeg wisselt Yohandry Jose Orozco Cujia voor Aliff Izwan Yuslan.
89'
Inworp voor Selangor FC in MBPJ Stadium op de eigen helft.
88'
Selangor FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Nasrullo Kabirov in Petaling Jaya.
85'
Arbiter Nasrullo Kabirov kent een vrije trap toe aan DH Cebu FC op de eigen helft.
85'
Inworp DH Cebu FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
84'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Petaling Jaya.
83'
Gele kaart. Ryo Togashi (DH Cebu FC) gaat op de bon.
83'
Selangor FC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
82'
Trainer Mustafa Ati Goksu gebruikt zijn vijfde wissel. Rhino Goutier wordt door Zamoranho Ho-A-Tham vervangen bij de uitploeg.
81'
Inworp voor Selangor FC op de helft van DH Cebu FC.
80'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov geeft DH Cebu FC een doeltrap.
79'
De thuisploeg wisselt Quentin Quentin Cheng voor Mohammad Abualnadi.
79'
Bij Selangor FC komt Nikola Jambor er in. Hij vervangt Ali Iyad Olwan.
78'
Selangor FC krijgt van scheidsrechter Nasrullo Kabirov op eigen helft een vrije trap toegewezen.
78'
In MBPJ Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
78'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov kent DH Cebu FC een inworp toe op de helft van Selangor FC.
76'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor DH Cebu FC in Petaling Jaya.
76'
Yohandry Jose Orozco Cujia neemt de door scheidsrechter Nasrullo Kabirov gegeven hoekschop voor Selangor FC in Petaling Jaya.
75'
Inworp voor Selangor FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Petaling Jaya.
75'
Hoekschop voor Selangor FC in MBPJ Stadium. Yohandry Jose Orozco Cujia neemt deze vanaf links.
72'
Inworp voor DH Cebu FC in MBPJ Stadium op de eigen helft.
72'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov geeft een inworp aan DH Cebu FC op de eigen helft in MBPJ Stadium.
71'
71'
De poging van Ronnie Alan Fernandez Saez (Selangor FC) mist doel.
69'
In Petaling Jaya krijgt DH Cebu FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
68'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Petaling Jaya.
68'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
68'
66'
In Petaling Jaya krijgt Selangor FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
66'
Blessure voor Kamil Amirul (DH Cebu FC). Devrim Ali Yanik komt voor hem het veld in.
66'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in MBPJ Stadium.
65'
Inworp op de eigen helft voor Selangor FC.
65'
Kamil Amirul raakt geblesseerd bij DH Cebu FC en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.