90+5'
Scheidsrechter Duy Lan Ngo kent Muang Thong Utd een inworp toe op de helft van DH Cebu FC.
90+3'
Rintaro Hama kopt de bal namens DH Cebu FC in het vijandige doel. De stand is weer gelijk: 2-2.
90+2'
Scheidsrechter Duy Lan Ngo kent DH Cebu FC een inworp toe op de helft van Muang Thong Utd.
90+1'
Daniel Henrique Parreiras Aleixo (DH Cebu FC) krijgt een tweede gele kaart en moet met rood van het veld.
90+1'
Vrije trap voor DH Cebu FC op de helft van Muang Thong Utd.
90'
Muang Thong Utd krijgt van scheidsrechter Duy Lan Ngo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
89'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Rajamangala National Stadium.
89'
Scheidsrechter Duy Lan Ngo kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
88'
Scheidsrechter Duy Lan Ngo kent een vrije trap toe aan Muang Thong Utd, te nemen op de helft van DH Cebu FC.
87'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Rajamangala National Stadium.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. DH Cebu FC mag een doeltrap nemen.
86'
De scherpte ontbreekt bij Puracher Todsanit (Muang Thong Utd). Zijn poging mist doel in Bangkok.
86'
Inworp DH Cebu FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
85'
Bij DH Cebu FC komt Kainoa Bailey er in. Hij vervangt Kamil Amirul.
85'
Scheidsrechter Duy Lan Ngo geeft een inworp aan DH Cebu FC op de eigen helft in Rajamangala National Stadium.
83'
Scheidsrechter Duy Lan Ngo geeft Muang Thong Utd een vrije trap op de eigen helft.
83'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Bangkok.
83'
Felicio Anando Brown Forbes (Muang Thong Utd) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
82'
Poramet Arjvirai neemt de door scheidsrechter Duy Lan Ngo gegeven hoekschop voor Muang Thong Utd in Bangkok.
81'
DH Cebu FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Duy Lan Ngo op de helft van Muang Thong Utd.
79'
Tristan Do deed het voorbereidende werk.
79'
Het staat 2-1 in Rajamangala National Stadium. Emil Roback (Muang Thong Utd) scoort met het hoofd en zet zijn ploeg op voorsprong.
79'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor DH Cebu FC in Bangkok.
78'
Deze wissel was niet voorzien. Mustafa Ati Goksu moet de aangeslagen Florencio Badelic vervangen. Yusuf Cekic komt voor hem in de plaats. Dit is de vierde wissel voor DH Cebu FC.
77'
Muang Thong Utd heeft Kakana Khamyok gewisseld. Puracher Todsanit neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Gino Lettieri.
76'
Scheidsrechter Duy Lan Ngo legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Florencio Badelic (DH Cebu FC) in Rajamangala National Stadium.
75'
DH Cebu FC gebruikt de derde wissel. Devrim Ali Yanik vervangt Zamoranho Ho-A-Tham.
75'
In Rajamangala National Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
73'
DH Cebu FC krijgt van scheidsrechter Duy Lan Ngo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
73'
Arbiter Duy Lan Ngo kent een vrije trap toe aan DH Cebu FC op de eigen helft.
72'
Scheidsrechter Duy Lan Ngo geeft Muang Thong Utd een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van DH Cebu FC.
71'
71'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Bangkok.
71'
De poging van Guytho Mijland (DH Cebu FC) mist doel in Rajamangala National Stadium.
70'
Hoekschop voor DH Cebu FC in Rajamangala National Stadium. Zamoranho Ho-A-Tham neemt deze vanaf rechts.