90+6'
Jiloan Hamad neemt de door scheidsrechter Kim Woosung gegeven hoekschop voor Lee Man FC in Kallang.
90+6'
Inworp op de eigen helft voor Tampines Rovers FC.
90+5'
Tampines Rovers FC schiet tussen de palen, maar Yasir Hanapi ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Kallang.
90+5'
Inworp voor Lee Man FC in Jalan Besar Stadium op de eigen helft.
90+3'
De bal is over de achterlijn geweest. Tampines Rovers FC mag een doeltrap nemen.
90+2'
Inworp Tampines Rovers FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+2'
In Jalan Besar Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+1'
Scheidsrechter Kim Woosung kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+1'
Inworp voor Lee Man FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Kallang.
90+1'
90'
Inworp voor Tampines Rovers FC op de helft van Lee Man FC.
89'
Ngai Hoi Li gaat in het boekje van de scheidsrechter.
89'
Tampines Rovers FC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
87'
In Kallang krijgt Lee Man FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
85'
85'
Scheidsrechter Kim Woosung geeft Lee Man FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Tampines Rovers FC.
84'
Lee Man FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Kim Woosung in Kallang.
83'
De thuisploeg wisselt Boris Kopitovic voor Yasir Hanapi.
82'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Kallang.
81'
Min-kyu Kim vervangt Ryoya Tachibana bij de uitploeg.
81'
De vierde wissel van Lee Man FC. In Chim Tang komt erin voor Chun Ming Wu in Jalan Besar Stadium.
80'
Kyoga Nakamura (Tampines Rovers FC) krijgt geel van scheidsrechter Kim Woosung in Jalan Besar Stadium en moet oppassen.
80'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Jalan Besar Stadium.
79'
Scheidsrechter Kim Woosung kent een vrije trap toe aan Tampines Rovers FC, te nemen op de helft van Lee Man FC.
75'
Glenn Kweh deed het voorbereidende werk.
75'
Seia Kunori legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 3-1!
75'
Bij Lee Man FC komt Siu Kwan Cheng er in. Hij vervangt Samuel.
73'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Lee Man FC in Kallang.
73'
Doelpoging Tampines Rovers FC! Het schot van Boris Kopitovic gaat niet tussen de palen.
73'
Seia Kunori (Tampines Rovers FC) schiet de bal op de paal.
72'
Scheidsrechter Kim Woosung geeft Tampines Rovers FC een doeltrap.
71'
Scheidsrechter Kim Woosung geeft een inworp aan Lee Man FC op de eigen helft in Jalan Besar Stadium.
71'
Trainer Chiu Tat Tsang (Lee Man FC) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Tim Chow door Chun Ho Wong.
70'
In Jalan Besar Stadium ziet het publiek dat Samuel (Lee Man FC) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
70'
Samuel blesseert zich bij Lee Man FC, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Jalan Besar Stadium.
70'
De defensie van Tampines Rovers FC voorkomt dat een kopbal van Samuel (Lee Man FC) in het doel belandt.
69'
Lee Man FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Everton Camargo in Jalan Besar Stadium.
69'
Vanaf links mag Jiloan Hamad een hoekschop nemen voor Lee Man FC in Jalan Besar Stadium.