De voorzet kwam van Patiwat Kaomhai.
90+5'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Bassel Zakaria Jradi. 4-2!
90+5'
Vrije trap in Thammasat Stadium. Op de helft van Bangkok United mag Tampines Rovers FC een vrije trap nemen.
90+4'
Scheidsrechter Pranjal Banerjee geeft een inworp aan Bangkok United op de eigen helft in Thammasat Stadium.
90+3'
Een doelpoging van Richairo Zivkovic (Bangkok United) mist scherpte.
90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Tampines Rovers FC in Pathum Thani.
90+2'
De thuisploeg vervangt Mahmoud Khair Mohammed Dhadha door Chayawat Srinawong.
90+2'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
90+1'
Mahmoud Khair Mohammed Dhadha mist het doel en scoort niet voor Bangkok United.
90+1'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Pathum Thani.
89'
Arbiter Pranjal Banerjee kent een vrije trap toe aan Bangkok United op de eigen helft.
89'
Scheidsrechter Pranjal Banerjee geeft Tampines Rovers FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Bangkok United.
88'
De uitploeg vervangt Jared Gallagher door Yasir Hanapi.
87'
Bangkok United brengt Wanchai Jarunongkran in de plaats van Peerapat Notchaiya.
87'
Trainer Totchtawan Sripan gebruikt zijn derde wissel. Thitipan Puangchan wordt door Thossawat Limwannasthian vervangen bij de thuisploeg.
87'
Bangkok United gebruikt de tweede wissel. Guntapon Keereeleang vervangt Muhsen Saleh Abdullah Ali Al Ghassani.
87'
Inworp op de eigen helft voor Bangkok United.
87'
Inworp voor Tampines Rovers FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Pathum Thani.
86'
Tampines Rovers FC krijgt van scheidsrechter Pranjal Banerjee op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84'
Tampines Rovers FC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
82'
Inworp Bangkok United. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
81'
Inworp voor Bangkok United in Thammasat Stadium op de eigen helft.
80'
79'
Vanaf rechts mag Joel Chew Joon Herng een hoekschop nemen voor Tampines Rovers FC in Thammasat Stadium.
77'
Bangkok United komt via een strafschop op een 3-2 voorsprong in Pathum Thani. Richairo Zivkovic is de doelpuntenmaker.
77'
Bij Tampines Rovers FC komt Joel Chew Joon Herng er in. Hij vervangt Muhammad Faris bin Ramli.
75'
Inworp voor Tampines Rovers FC op de helft van Bangkok United.
72'
Het voorbereidende werk werd verricht door Muhammad Amirul Adli Bin Azmi.
72'
Seia Kunori scoort en maakt de 2-2 gelijkmaker voor Tampines Rovers FC in Thammasat Stadium.
71'
Taufik Suparno vervangt Glenn Kweh bij de uitploeg.
70'
Scheidsrechter Pranjal Banerjee geeft Tampines Rovers FC een doeltrap.
70'
Bangkok United krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Pranjal Banerjee in Pathum Thani.
69'
Doeltrap voor Tampines Rovers FC in Thammasat Stadium.
67'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pathum Thani.
64'
De bal is over de achterlijn geweest. Tampines Rovers FC mag een doeltrap nemen.
63'
De assist kwam van Richairo Zivkovic.
63'
Treffer in Thammasat Stadium! Bangkok United maakt er 2-1 van. Muhsen Saleh Abdullah Ali Al Ghassani is de doelpuntenmaker.
63'
Bangkok United mag een hoekschop nemen vanaf links via Peerapat Notchaiya in Thammasat Stadium.
61'
Scheidsrechter Pranjal Banerjee geeft Tampines Rovers FC een vrije trap op de eigen helft.
61'
Bangkok United krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pranjal Banerjee op de helft van Tampines Rovers FC.