90+4'
Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi kent Persib Bandung een inworp toe op de helft van Zhejiang Prof..
90+3'
Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi geeft Zhejiang Prof. een vrije trap op de eigen helft.
90+2'
Inworp op de eigen helft voor Persib Bandung.
90+2'
Een doelpoging van Beckham Putra Nugraha (Persib Bandung) in Hangzhou mist scherpte.
90+2'
Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi geeft Zhejiang Prof. een doeltrap.
90'
Arbiter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi kent een vrije trap toe aan Zhejiang Prof. op de eigen helft.
89'
Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi geeft een inworp aan Persib Bandung op de eigen helft in Hangzhou Dragon Stadium.
89'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Hangzhou.
89'
Kans voor Persib Bandung in Hangzhou Dragon Stadium! De kopbal van Nick Kuipers mist het doel.
88'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Hangzhou.
87'
Persib Bandung gebruikt de vijfde wissel. Robi Darwis vervangt Henhen Herdiana.
87'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Hangzhou.
86'
Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi geeft Persib Bandung een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Zhejiang Prof..
84'
Hoekschop voor Persib Bandung in Hangzhou Dragon Stadium. Mailson Lima Duarte Lopes neemt deze vanaf rechts.
84'
Trainer Jordi Vinyals gebruikt zijn vierde wissel. Jean Evrard Kouassi wordt door Leung Nok Hang vervangen bij de thuisploeg.
82'
Inworp voor Zhejiang Prof. ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Hangzhou.
81'
Scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi geeft Persib Bandung een vrije trap op de eigen helft.
80'
Inworp voor Persib Bandung in Hangzhou Dragon Stadium op de eigen helft.
79'
Persib Bandung gebruikt de vierde wissel. David Aparecido Da Silva vervangt Dedi Kusnandar.
78'
Hangzhou Dragon Stadium ziet hoe Persib Bandung een vrije trap tegen krijgt omdat Henhen Herdiana buitenspel staat.
77'
Bij de thuisploeg moet de geblesseerde Wu Wei plaats maken voor Gu Bin.
77'
Qian Jiegei vervangt Cheng Jin bij de thuisploeg.
77'
Wu Wei raakt geblesseerd bij Zhejiang Prof. en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
76'
Vrije trap voor Persib Bandung op de helft van Zhejiang Prof..
76'
De bal is over de achterlijn geweest. Persib Bandung mag een doeltrap nemen.
76'
Zhang Jiaqi kopt namens Zhejiang Prof. op doel, zonder doelpunt als resultaat.
76'
Li Tixiang neemt de door scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi gegeven hoekschop voor Zhejiang Prof. in Hangzhou.
75'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Zhejiang Prof. in Hangzhou.
75'
De poging van Mateo Kocijan (Persib Bandung) mist doel in Hangzhou Dragon Stadium.
74'
74'
Persib Bandung krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sultan Mohamed Saleh Yousif Alhammadi op de helft van Zhejiang Prof..
73'
Inworp Persib Bandung. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
71'
Goal in Hangzhou! Jean Evrard Kouassi brengt Zhejiang Prof. op een 1-0 voorsprong.