90+6'
Persib Bandung krijgt van scheidsrechter Ammar Ashkanani op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+5'
Scheidsrechter Ammar Ashkanani geeft Persib Bandung een doeltrap.
90+4'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Si Jalak Harupat Soreang Stadium.
90+3'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Soreang.
90+1'
Arbiter Ammar Ashkanani kent een vrije trap toe aan Port FC op de eigen helft.
90+1'
89'
Het voorbereidende werk werd verricht door Kevin Deeromram.
89'
De bal gaat binnen. De uitploeg neemt de leiding via Inacio Willen Mota. 0-1!
89'
Scheidsrechter Ammar Ashkanani kent een vrije trap toe aan Port FC, te nemen op de helft van Persib Bandung.
89'
Inworp Port FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Persib Bandung mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Tyronne in Si Jalak Harupat Soreang Stadium.
87'
Hoekschop voor Port FC in Si Jalak Harupat Soreang Stadium. Kevin Deeromram neemt deze vanaf links.
87'
Vergeefse doelpoging Pathomphol Charoenrattanapirom (Port FC).
86'
Inworp voor Persib Bandung op de helft van Port FC.
85'
Inworp voor Persib Bandung in Si Jalak Harupat Soreang Stadium op de eigen helft.
83'
Scheidsrechter Ammar Ashkanani kent Port FC een inworp toe op de helft van Persib Bandung.
81'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Soreang.
80'
Inworp op de eigen helft voor Port FC.
80'
Persib Bandung krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ammar Ashkanani op de helft van Port FC.
79'
De vierde wissel van Persib Bandung. Mailson Lima Duarte Lopes komt erin voor Muhammad Dimas Drajad in Si Jalak Harupat Soreang Stadium.
79'
Persib Bandung heeft Beckham Putra Nugraha gewisseld. Rachmat Irianto neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Bojan Hodak.
75'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Port FC in Soreang.
75'
Muhammad Dimas Drajad kopt namens Persib Bandung op doel, zonder doelpunt als resultaat.
75'
Persib Bandung krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ammar Ashkanani in Soreang.
74'
73'
Scheidsrechter Ammar Ashkanani kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
72'
Buitenspelpositie Port FC.
71'
Port FC krijgt een schietkans via Bordin Phala, maar scoort niet in Si Jalak Harupat Soreang Stadium.
70'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Soreang.
68'
68'
In Si Jalak Harupat Soreang Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.