90+5'
De kopbal van Yassine Khenissi (Al Kuwait SC) mist het doel van de tegenstander.
90+4'
Al Kuwait SC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+2'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Jaber al-Ahmad International Stadium.
88'
Doelpoging Al Kuwait SC! Het schot van Faisal Zaid Al Harbi gaat niet tussen de palen.
87'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
87'
De uitploeg vervangt Stefan Colovic door Doniyorjon Narzullaev.
86'
Al Kuwait SC mag een hoekschop nemen vanaf links via Mohammed Daham.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Nasaf mag een doeltrap nemen.
85'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Nasaf in Koeweit.
85'
Yassine Khenissi mist een kopkans voor Al Kuwait SC.
83'
Inworp voor Al Kuwait SC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Koeweit.
82'
Al Kuwait SC gebruikt de vierde wissel. Faisal Zaid Al Harbi vervangt Redha Hani.
82'
Bij Al Kuwait SC komt Ali Pour Dara er in. Hij vervangt Mohamed Jasim Mohamed Ali Abdulla Marhoon.
81'
Buitenspel FC Nasaf.
77'
De kopbal van Mohamed Jasim Mohamed Ali Abdulla Marhoon wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van FC Nasaf.
73'
Blessure voor Marko Stanojevic (FC Nasaf). Javokhir Sidikov komt voor hem het veld in.
72'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Marko Stanojevic (FC Nasaf).
71'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Koeweit.
71'
De poging van Mohamed Jasim Mohamed Ali Abdulla Marhoon (Al Kuwait SC) mist doel.
69'
Al Kuwait SC brengt Ahmad Aldhefeery in de plaats van Amr Ahmed Ismail.
68'
Inworp op de eigen helft voor FC Nasaf.
68'
Al Kuwait SC krijgt een schietkans via Mohamed Jasim Mohamed Ali Abdulla Marhoon, maar scoort niet.
67'
Inworp voor Al Kuwait SC in Jaber al-Ahmad International Stadium op de eigen helft.
66'
FC Nasaf schiet tussen de palen, maar Murodbek Rakhmatov ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
66'
Doeltrap voor FC Nasaf in Jaber al-Ahmad International Stadium.
65'
De bal is over de achterlijn geweest. Al Kuwait SC mag een doeltrap nemen.
63'
Schot op doel van Yahya Jabrane. Maar zonder doelpunt voor Al Kuwait SC als gevolg.
61'
Inworp voor Al Kuwait SC in de buurt van het vijandige doel in Jaber al-Ahmad International Stadium.
59'
In Koeweit krijgt FC Nasaf op de eigen helft een vrije trap te nemen.
58'
Inworp Al Kuwait SC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.