90+7'
Scheidsrechter Kim Daeyong geeft Sharjah FC een doeltrap.
90+7'
Scheidsrechter Kim Daeyong toont Arya Yousefi (Foolad Mobarakeh Sepahan SC) de gele kaart.
90+7'
Gele kaart. Caio (Sharjah FC) gaat op de bon.
90+7'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Sharjahstadion.
90+6'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sharjahstadion.
90+5'
Scheidsrechter Kim Daeyong kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+5'
Sharjah FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Kim Daeyong in Sharjah.
90+4'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Sharjah.
90+2'
Foolad Mobarakeh Sepahan SC heeft Steven Nzonzi gewisseld. Reza Asadi neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jose Morais.
90+2'
90+2'
Doeltrap voor Sharjah FC in Sharjahstadion.
90'
Door een doelpunt van Caio loopt de thuisploeg verder uit op de tegenstander. Het is 3-1 in Sharjah.
89'
Sharjah FC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
88'
Scheidsrechter Kim Daeyong kent Sharjah FC een inworp toe op de helft van Foolad Mobarakeh Sepahan SC.
88'
Inworp voor Sharjah FC op de helft van Foolad Mobarakeh Sepahan SC.
88'
Khaled Ebraheim Aldhanhani (Sharjah FC) krijgt geel van scheidsrechter Kim Daeyong in Sharjahstadion en moet oppassen.
88'
In Sharjahstadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
87'
Schot op doel van Hossein Goudarzi. Maar zonder doelpunt voor Foolad Mobarakeh Sepahan SC als gevolg.
86'
Bij Foolad Mobarakeh Sepahan SC komt Javad Aghaeipour er in. Hij vervangt Aboubakar Kamara.
86'
Trainer Jose Morais gebruikt zijn derde wissel. Mehdi Lamouchitaraji wordt door Reza Shekari vervangen bij de uitploeg.
86'
Scheidsrechter Kim Daeyong geeft Foolad Mobarakeh Sepahan SC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Sharjah FC.
85'
Inworp Foolad Mobarakeh Sepahan SC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
84'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Mohamed Al Abdulla (Sharjah FC).
83'
Scheidsrechter Kim Daeyong geeft Sharjah FC een vrije trap op de eigen helft.
81'
In Sharjah krijgt Foolad Mobarakeh Sepahan SC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
81'
De vijfde wissel van coach Cosmin Olaroiu (Sharjah FC) is een noodgedwongen wijziging. Yu-min Cho vervangt de aangeslagen Ousmane Camara.
80'
Ousmane Camara raakt geblesseerd bij Sharjah FC en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
79'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sharjah FC in Sharjah.
78'
Inworp voor Foolad Mobarakeh Sepahan SC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sharjah.
76'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sharjah.
75'
Inworp voor Foolad Mobarakeh Sepahan SC in de buurt van het vijandige doel in Sharjahstadion.
74'
73'
Inworp op de eigen helft voor Sharjah FC.
73'
Sharjahstadion ziet hoe Kaveh Rezaei op doel schiet, maar niet scoort voor Foolad Mobarakeh Sepahan SC.
72'
Sharjah FC gebruikt de vierde wissel. Mohamed Al Abdulla vervangt Majed Hassan.
72'
Hossein Goudarzi vervangt Hardani bij de uitploeg.
72'
De uitploeg wisselt Seyed Mohammad Karimi voor Kaveh Rezaei.
70'
De voorzet kwam van Majed Hassan.
70'
De thuisploeg neemt de leiding door een doelpunt van Luanzinho. Het staat 2-1 in Sharjahstadion.