Hadi Mohammadi gaat in het boekje van de scheidsrechter.
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Amman.
90+9'
Buitenspelpositie Al-Wehdat SC.
90+7'
Inworp voor Foolad Mobarakeh Sepahan SC in Amman International Stadium op de eigen helft.
90+6'
Doeltrap voor Al-Wehdat SC in Amman International Stadium.
90+1'
Inworp voor Al-Wehdat SC in de buurt van het vijandige doel in Amman International Stadium.
90'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Amman International Stadium.
90'
Mohammad Almawaly (Al-Wehdat SC) krijgt een eerste gele kaart.
89'
Al-Wehdat SC krijgt een schietkans via Ibrahim, maar scoort niet.
88'
Inworp voor Al-Wehdat SC op de helft van Foolad Mobarakeh Sepahan SC.
86'
Inworp op de eigen helft voor Al-Wehdat SC.
84'
Voor Arafat Mohammad Fahid Al Haj is de wedstrijd voorbij. Ichaka Diarra vervangt de aangeslagen speler bij Al-Wehdat SC.
84'
Al-Wehdat SC brengt Mohammad Almawaly in de plaats van Mahmoud Shawkat Musleh.
83'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Amman.
83'
Reza Asadi mist het doel en scoort niet voor Foolad Mobarakeh Sepahan SC.
82'
Amer Jamous kan weer verder bij Al-Wehdat SC.
82'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Foolad Mobarakeh Sepahan SC in Amman.
80'
Amer Jamous van Al-Wehdat SC is geblesseerd en het spel ligt even stil.
80'
De uitploeg incasseert geel op naam van Hadi Mohammadi.
79'
Arafat Mohammad Fahid Al Haj (Al-Wehdat SC) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
79'
De thuisploeg vervangt Mustafa Kamal Eid Mustafa Khaled Khaldoon door Shoqi Ghassan Al-Quz'a.
77'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Arafat Mohammad Fahid Al Haj (Al-Wehdat SC).
75'
Inworp Foolad Mobarakeh Sepahan SC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
74'
Marouane Afalah vervangt Mohannad Jehad Ahmad Semreen bij de thuisploeg.
72'
In Amman International Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
72'
De scherpte ontbreekt bij Ibrahim (Al-Wehdat SC). Zijn poging mist doel.
70'
Abdallah Al Fakhori (Al-Wehdat SC) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
69'
Abdallah Al Fakhori van Al-Wehdat SC is geblesseerd en het spel ligt even stil.
68'
68'
Foolad Mobarakeh Sepahan SC gebruikt de vierde wissel. Reza Asadi vervangt Mohammadmehdi Mohebi.
68'
De uitploeg wisselt Hardani voor Aboubakar Kamara.
67'
Foolad Mobarakeh Sepahan SC brengt Steven Nzonzi in de plaats van Javad Aghaeipour.
67'
De uitploeg vervangt Mehdi Lamouchitaraji door Hossein Goudarzi.
67'
Arafat Mohammad Fahid Al Haj (Al-Wehdat SC) is weer terug binnen de lijnen.
67'
66'
Arafat Mohammad Fahid Al Haj raakt geblesseerd bij Al-Wehdat SC en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.