90+8'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Bahrain National Stadium.
90+6'
Inworp voor AL Khalidiyah op de helft van Al-Taawoun FC.
90+5'
Andrei gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+3'
Inworp op de eigen helft voor Al-Taawoun FC.
90+1'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Riffa.
90+1'
Doelpoging Al-Taawoun FC! Het schot van Joao Pedro Pereira dos Santos gaat niet tussen de palen.
88'
De thuisploeg wisselt Dhurgham Ismail voor Talal Juma Saad Alshorooqi.
88'
Vrije trap voor AL Khalidiyah op de helft van Al-Taawoun FC.
87'
In Riffa krijgt Al-Taawoun FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
86'
Vrije trap in Bahrain National Stadium. Op de helft van Al-Taawoun FC mag AL Khalidiyah een vrije trap nemen.
85'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Riffa.
82'
De uitploeg vervangt Musa Barrow door Hattan Bahebri.
82'
Fahad Bin Jumayah (Al-Taawoun FC) kan niet meer verder. Fahad Khalid Al Abdulrazzaq vervangt hem bij de uitploeg.
81'
Ahmed Saleh Bahusayn vervangt Sultan Mandash bij de uitploeg.
80'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Fahad Bin Jumayah (Al-Taawoun FC).
79'
De voorzet kwam van Kamil Hasan Al Aswad.
79'
Mahdi Abd Al Jabar brengt de thuisploeg terug in de wedstrijd door de marge te verkleinen. 2-3!
78'
Poging met het hoofd van Gleison. Maar geen doelpunt voor AL Khalidiyah.
75'
Gele kaart. Seydina Lahi Dabo (AL Khalidiyah) gaat op de bon.
72'
De bal is over de achterlijn geweest. Al-Taawoun FC mag een doeltrap nemen.
72'
De scherpte ontbreekt bij Nizar Mahmoud Al-Rashdan (AL Khalidiyah). Zijn poging mist doel.
71'
De thuisploeg vervangt Dominique Mendy door Seydina Lahi Dabo.
70'
De thuisploeg wisselt Mahdi Faisal Alhumaidan voor Oussama Bellatreche.
70'
AL Khalidiyah brengt Mahdi Abd Al Jabar in de plaats van Igor Torres.
70'
Bij AL Khalidiyah komt Gleison er in. Hij vervangt Salaah Al Yahyaei.
69'
Doeltrap voor AL Khalidiyah in Bahrain National Stadium.
69'
Doelpoging Al-Taawoun FC! Het schot van Faycal Fajr gaat niet tussen de palen.
66'
AL Khalidiyah schiet tussen de palen, maar Igor Torres ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
65'
Inworp op de eigen helft voor AL Khalidiyah.
64'
In Bahrain National Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
64'
Inworp AL Khalidiyah. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
63'
Schot op doel van Sultan Mandash. Maar zonder doelpunt voor Al-Taawoun FC als gevolg.
62'
Inworp voor Al-Taawoun FC in Bahrain National Stadium op de eigen helft.
61'
AL Khalidiyah in buitenspelpositie.
59'
Bij de uitploeg moet de geblesseerde Renne Alejandro Rivas Alezones plaats maken voor Saad Fahad Al Nasser.
58'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Renne Alejandro Rivas Alezones (Al-Taawoun FC).
57'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Bahrain National Stadium.