Doelpoging Mohun Bagan! Het schot van Dimitri Petratos gaat niet tussen de palen in Kolkata.
90+5'
Scheidsrechter Ahmed Eisa Mohamed Darwish geeft FC Ravshan een doeltrap.
90+4'
Mohun Bagan krijgt van scheidsrechter Ahmed Eisa Mohamed Darwish op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+4'
Inworp op de eigen helft voor FC Ravshan.
90+3'
FC Ravshan schiet tussen de palen, maar Bakhtiyor Zaripov ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Kolkata.
90+2'
Mohun Bagan mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+2'
Doeltrap voor FC Ravshan in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
90+1'
Mohun Bagan krijgt een schietkans via Dimitri Petratos, maar scoort niet in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
90+1'
Scheidsrechter Ahmed Eisa Mohamed Darwish kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90'
Inworp voor Mohun Bagan in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan op de eigen helft.
90'
Wissel in Kolkata: Amandeep vervangt Subhasish Bose bij Mohun Bagan.
89'
Scheidsrechter Ahmed Eisa Mohamed Darwish kent FC Ravshan een inworp toe op de helft van Mohun Bagan.
88'
Bij Mohun Bagan bevindt Dimitri Petratos zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Ahmed Eisa Mohamed Darwish.
87'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Ravshan in Kolkata.
87'
De scherpte ontbreekt bij Liston Colaco (Mohun Bagan). Zijn poging mist doel in Kolkata.
86'
Inworp Mohun Bagan. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
86'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kolkata.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. Mohun Bagan mag een doeltrap nemen.
85'
Een doelpoging van Siddiq Kamal Issah (FC Ravshan) in Kolkata mist scherpte.
84'
In Vivekananda Yuba Bharati Krirangan mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
84'
Scheidsrechter Ahmed Eisa Mohamed Darwish geeft een gele kaart aan Abhishek Dhananjay Suryavanshi (Mohun Bagan).
83'
Coach Masoud Nazarzadeh voert noodgedwongen zijn vijfde wissel door. Kristian Mocic moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Bakhtovari Khurshed.
83'
Vrije trap voor FC Ravshan op de helft van Mohun Bagan.
82'
Scheidsrechter Ahmed Eisa Mohamed Darwish legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Kristian Mocic (FC Ravshan) in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
80'
Scheidsrechter Ahmed Eisa Mohamed Darwish geeft Mohun Bagan een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van FC Ravshan.
79'
Scheidsrechter Ahmed Eisa Mohamed Darwish geeft een inworp aan FC Ravshan op de eigen helft in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
77'
Deze wissel was niet voorzien. Jose Francisco Molina moet de aangeslagen Deepak Tangri vervangen. Abhishek Dhananjay Suryavanshi komt voor hem in de plaats. Dit is de vierde wissel voor Mohun Bagan.
77'
Trainer Jose Francisco Molina (Mohun Bagan) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Manvir Singh door Greg Stewart.
77'
De uitploeg wisselt Kojo Matic voor Bakhtiyor Zaripov.
76'
Mohun Bagan is weer compleet nu Deepak Tangri weer terug het veld in mag.
76'
In Kolkata krijgt Mohun Bagan op de eigen helft een vrije trap te nemen.
76'
Vergeefse doelpoging Jason Cummings (Mohun Bagan).
74'
Deepak Tangri blesseert zich bij Mohun Bagan, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.
74'
Buitenspel Mohun Bagan. Dimitri Petratos wordt teruggefloten door scheidsrechter Ahmed Eisa Mohamed Darwish.
73'
Dimitri Petratos neemt de door scheidsrechter Ahmed Eisa Mohamed Darwish gegeven hoekschop voor Mohun Bagan in Kolkata.
72'
Mohun Bagan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ahmed Eisa Mohamed Darwish op de helft van FC Ravshan.
71'
Inworp voor Mohun Bagan op de helft van FC Ravshan.
70'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Vivekananda Yuba Bharati Krirangan.