90+4'
Scheidsrechter Ning Ma geeft Esteghlal FC een doeltrap.
90+3'
Al Gharafa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ning Ma op de helft van Esteghlal FC.
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Gharafa in Teheran.
90+2'
Inworp voor Al Gharafa op de helft van Esteghlal FC.
90+1'
Inworp Esteghlal FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+1'
Esteghlal FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ning Ma in Teheran.
88'
Seyed Abolfazl Jalali Borani met de assist.
88'
Esteghlal FC loopt uit naar een comfortabele 3-0 voorsprong dankzij Arash Rezavand.
88'
87'
Inworp voor Esteghlal FC in Shahr-e Qods Stadium op de eigen helft.
85'
Arash Rezavand vervangt Zobeir Niknafs bij de thuisploeg.
84'
De thuisploeg wisselt Jaloliddin Masharipov voor Gael Kakuta.
84'
De bal is over de achterlijn geweest. Al Gharafa mag een doeltrap nemen.
81'
Doeltrap voor Esteghlal FC in Shahr-e Qods Stadium.
79'
Mehrdad Mohammadi deed het voorbereidende werk.
79'
Doelpunt in Teheran! Ramin Rezaeian vergroot de voorsprong tot 2-0 voor Esteghlal FC.
77'
De tweede wissel van Esteghlal FC. Mehrdad Mohammadi komt erin voor Mohammadhossein Eslami in Shahr-e Qods Stadium.
77'
Scheidsrechter Ning Ma kent een vrije trap toe aan Al Gharafa, te nemen op de helft van Esteghlal FC.
76'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Teheran.
75'
Esteghlal FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ning Ma op de helft van Al Gharafa.
75'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Teheran.
74'
Trainer Pedro Rui Mota Vieira Martins (Al Gharafa) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Florinel Coman door Rabh Yahia Boussafi.
74'
Bij Al Gharafa komt Mohammed Muntari er in. Hij vervangt Ahmed Alganehi.
74'
72'
71'
Esteghlal FC brengt Seyed Abolfazl Jalali Borani in de plaats van Milad Zakipour Kinji.
70'
Vrije trap voor Al Gharafa op de helft van Esteghlal FC.
70'
Scheidsrechter Ning Ma geeft Esteghlal FC een vrije trap op de eigen helft.
70'
Gele kaart in Teheran: Mohammadhossein Eslami (Esteghlal FC) gaat op de bon bij scheidsrechter Ning Ma.
69'
67'
Ramin Rezaeian schiet op doel maar scoort niet voor Esteghlal FC.
66'
66'
Esteghlal FC moet opletten als Al Gharafa van scheidsrechter Ning Ma een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
66'
Scheidsrechter Ning Ma kent Al Gharafa een inworp toe op de helft van Esteghlal FC.
65'
64'
In Shahr-e Qods Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
63'
62'
Doeltrap voor Al Gharafa in Shahr-e Qods Stadium.
61'
Inworp Al Gharafa. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.