90+10'
Vrije trap voor Al Gharafa op de helft van Al-Wasl FC.
90+10'
Inworp Al Gharafa. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+9'
Scheidsrechter Ko Hyungjin kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+8'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Al Bayt Stadium.
90+8'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Al Khor.
90+7'
Scheidsrechter Ko Hyungjin geeft Al Gharafa een doeltrap.
90+6'
De scherpte ontbreekt bij Joselu (Al Gharafa). Zijn poging mist doel.
90+6'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al-Wasl FC in Al Khor.
90+6'
De thuisploeg wisselt Wajdi Kechrida voor Rabh Yahia Boussafi.
90+6'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Ko Hyungjin een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Al Khor.
90+3'
Inworp voor Al-Wasl FC in Al Bayt Stadium op de eigen helft.
90+2'
De voorzet kwam van Alexis Perez.
90+2'
De bal gaat binnen. De uitploeg neemt de leiding via Isaac Success. 1-2!
90+1'
Inworp voor Al Gharafa op de helft van Al-Wasl FC.
90'
Doeltrap voor Al Gharafa in Al Bayt Stadium.
90'
In Al Khor wordt een kopbal van Seung-hyeon Jeong tegengehouden door de verdediging van Al Gharafa.
89'
Salem Juma Awad Mubarak Al Azizi kan weer verder bij Al-Wasl FC.
89'
Scheidsrechter Ko Hyungjin toont Ferjani Sassi (Al Gharafa) de gele kaart.
89'
Scheidsrechter Ko Hyungjin kent een vrije trap toe aan Al-Wasl FC, te nemen op de helft van Al Gharafa.
88'
Inworp voor Al Gharafa ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Al Khor.
87'
De bal is over de achterlijn geweest. Al Gharafa mag een doeltrap nemen.
85'
De thuisploeg vervangt Aron Gunnarsson door Ahmed Alganehi.
84'
Doelpunt vanaf elf meter in Al Khor! Fabio Virginio De Lima maakt de gelijkmaker. Stand is 1-1.
79'
79'
De poging van Caio Canedo (Al-Wasl FC) mist doel.
79'
Scheidsrechter Ko Hyungjin geeft Al-Wasl FC een vrije trap op de eigen helft.
78'
Buitenspelpositie Al-Wasl FC.
78'
Al-Wasl FC brengt Ali Hassan Ali Salmin Al Bloushi in de plaats van Majid Surour.
78'
De derde wissel van Al-Wasl FC. Isaac Success komt erin voor Siaka Sidibe in Al Bayt Stadium.
77'
76'
Scheidsrechter Ko Hyungjin geeft een inworp aan Al-Wasl FC op de eigen helft in Al Bayt Stadium.
75'
Inworp op de eigen helft voor Al-Wasl FC.
75'
Inworp voor Al Gharafa in Al Bayt Stadium op de eigen helft.
74'
Scheidsrechter Ko Hyungjin kent Al Gharafa een inworp toe op de helft van Al-Wasl FC.
71'
Een speler van Al-Wasl FC staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Ko Hyungjin teruggefloten.
70'
Scheidsrechter Ko Hyungjin kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
69'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Al Bayt Stadium.
69'
Gele kaart in Al Khor: Salem Juma Awad Mubarak Al Azizi (Al-Wasl FC) gaat op de bon bij scheidsrechter Ko Hyungjin.