90+8'
Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh geeft Persepolis FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Al-Ahli.
90+7'
Doelpoging Persepolis FC! Het schot van Isa Alkasir gaat niet tussen de palen.
90+7'
Doeltrap voor Al-Ahli in Prince Abdullah al-Faisal Stadium.
90+6'
Inworp voor Persepolis FC in de buurt van het vijandige doel in Prince Abdullah al-Faisal Stadium.
90+5'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al-Ahli in Jeddah.
90+5'
Al-Ahli moet opletten als Persepolis FC van scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+4'
Inworp voor Persepolis FC in Prince Abdullah al-Faisal Stadium op de eigen helft.
90+3'
Inworp op de eigen helft voor Al-Ahli.
90+3'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Jeddah.
90+3'
Inworp voor Al-Ahli op de helft van Persepolis FC.
90+2'
De poging van Roger Ibanez (Al-Ahli) mist doel.
90+2'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Jeddah.
90+1'
Sumayhan Dhaidan Al Nabit Al Baqaawi neemt de door scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh gegeven hoekschop voor Al-Ahli.
90+1'
Blessure voor Abdullah Khalid Alammar (Al-Ahli). Mohammed Bassam Alhurayji komt voor hem het veld in.
90'
Abdullah Khalid Alammar raakt geblesseerd bij Al-Ahli en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
88'
Persepolis FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh op de helft van Al-Ahli.
88'
Persepolis FC krijgt een schietkans via Lucas Joao, maar scoort niet.
88'
Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh geeft Al-Ahli een doeltrap.
88'
De scherpte ontbreekt bij Isa Alkasir (Persepolis FC). Zijn poging mist doel.
87'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh aan de uitploeg.
87'
Buitenspelpositie Isa Alkasir (Persepolis FC).
86'
De bal is over de achterlijn geweest. Persepolis FC mag een doeltrap nemen.
86'
Doelpoging Al-Ahli! Het schot van Ivan Toney gaat niet tussen de palen.
86'
85'
Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
84'
84'
Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh kent Persepolis FC een inworp toe op de helft van Al-Ahli.
83'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Jeddah.
83'
Isa Alkasir mist het doel en scoort niet voor Persepolis FC.
83'
Scheidsrechter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh kent een vrije trap toe aan Persepolis FC, te nemen op de helft van Al-Ahli.
83'
Bij Persepolis FC komt Lucas Joao er in. Hij vervangt Masoud Rigi.
82'
Doeltrap voor Persepolis FC in Prince Abdullah al-Faisal Stadium.
82'
Een doelpoging van Franck Kessie (Al-Ahli) mist scherpte.
79'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Adham Mohammad Tumah Makhadmeh een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Jeddah.
77'
De bal is over de achterlijn geweest. Al-Ahli mag een doeltrap nemen.
77'
Poging met het hoofd van Giorgi Gvelesiani (Persepolis FC), maar hij mist het doel.
76'
De thuisploeg wisselt Firas Al-Buraikan voor Sumayhan Dhaidan Al Nabit Al Baqaawi.