90+5'
Inworp voor FC Pohang Steelers in Shanghai Stadium op de eigen helft.
90+4'
Shanghai Shenhua heeft Xu Haoyang gewisseld. Chan Shinichi neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Leonid Slutskiy.
90+3'
Doeltrap voor Shanghai Shenhua in Shanghai Stadium.
90+2'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Shanghai Stadium.
88'
Shanghai Shenhua brengt Yu Hanchao in de plaats van Xi Wu.
88'
Xie Pengfei vervangt João Carlos Teixeira bij de thuisploeg.
87'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
87'
Inworp FC Pohang Steelers. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
87'
De bal is over de achterlijn geweest. Shanghai Shenhua mag een doeltrap nemen.
86'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi kent een vrije trap toe aan FC Pohang Steelers, te nemen op de helft van Shanghai Shenhua.
84'
Tianyi Gao legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 4-1!
84'
Trainer Park Tae-Ha gebruikt zijn vijfde wissel. Lee Tae-seok wordt door Kim Dong-jin vervangen bij de uitploeg.
82'
De thuisploeg breidt de voorsprong uit via een benutte strafschop van Cephas Malele. 3-1 voor Shanghai Shenhua.
78'
FC Pohang Steelers moet uitkijken als Shanghai Shenhua een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Shanghai Stadium.
77'
Eerste gele kaart voor Lee Tae-seok (FC Pohang Steelers) in Shanghai.
76'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
75'
Vrije trap voor FC Pohang Steelers op de helft van Shanghai Shenhua.
75'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft FC Pohang Steelers een vrije trap op de eigen helft.
74'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Shanghai.
73'
FC Pohang Steelers gebruikt de vierde wissel. In-sung Kim vervangt An Jae-joon.
73'
72'
De tweede wissel van Shanghai Shenhua. Tianyi Gao komt erin voor Fernandinho in Shanghai Stadium.
71'
De voorzet kwam van Yang Zexiang.
71'
Het staat 2-1 in Shanghai Stadium. Cephas Malele (Shanghai Shenhua) scoort met het hoofd en zet zijn ploeg op voorsprong.
70'
Inworp op de eigen helft voor FC Pohang Steelers.
70'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft een inworp aan FC Pohang Steelers op de eigen helft in Shanghai Stadium.
69'
De uitploeg wisselt Hyeon-woong Choi voor Sang-gi Min.
67'
Buitenspel van de thuisploeg.
64'
Fernandinho deed het voorbereidende werk.
64'
De thuisploeg komt langszij dankzij een kopbal van Andre Luis. 1-1!
63'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi fluit voor buitenspel van FC Pohang Steelers.
61'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft Shanghai Shenhua een doeltrap.
60'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Pohang Steelers mag een doeltrap nemen.
59'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Pohang Steelers in Shanghai.
58'
56'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
53'
Het voorbereidende werk werd verricht door An Jae-joon.
53'
Treffer in Shanghai Stadium! FC Pohang Steelers maakt er 0-1 van. Jorge Luiz Barbosa Teixeira is de doelpuntenmaker.
52'
Inworp Shanghai Shenhua. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.