90+6'
In Chang Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+5'
Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari kent Vissel Kobe een inworp toe op de helft van Buriram United FC.
90+5'
Inworp op de eigen helft voor Vissel Kobe.
90+4'
Vissel Kobe krijgt van scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+3'
Thuler (Vissel Kobe) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
90+3'
De bal is over de achterlijn geweest. Buriram United FC mag een doeltrap nemen.
90+2'
Dion Cools (Buriram United FC) krijgt geel.
90+2'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Chang Arena.
90+1'
90'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Buriram.
90'
De kopbal van Curtis Good (Buriram United FC) mist het doel van de tegenstander.
90'
Buriram United FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari in Buriram.
88'
De derde wissel van coach Osmar Loss Vieira (Buriram United FC) is een noodgedwongen wijziging. Phitiwat Sukjitthammakul vervangt de aangeslagen Kenny Dougall.
88'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Kenny Dougall (Buriram United FC).
87'
Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari geeft Vissel Kobe een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Buriram United FC.
87'
Achterin bij Vissel Kobe wordt de kopbal van Lucas Crispim (Buriram United FC) tegengehouden.
86'
Inworp voor Buriram United FC in de buurt van het vijandige doel in Chang Arena.
86'
Inworp voor Buriram United FC in Chang Arena op de eigen helft.
85'
Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari geeft een inworp aan Vissel Kobe op de eigen helft in Chang Arena.
84'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Buriram.
84'
In Buriram krijgt Buriram United FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
83'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vissel Kobe in Buriram.
83'
Vissel Kobe brengt Koya Yuruki in de plaats van Taisei Miyashiro.
83'
Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
82'
Trainer Osmar Loss Vieira (Buriram United FC) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Theerathon Bunmathan door Jefferson David Tabinas.
81'
Doeltrap voor Vissel Kobe in Chang Arena.
80'
Buriram United FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari op de helft van Vissel Kobe.
79'
77'
Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari geeft Buriram United FC een doeltrap.
75'
Inworp Buriram United FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
74'
De vierde wissel van Vissel Kobe. Thuler komt erin voor Yuki Honda in Chang Arena.
73'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Buriram United FC in Buriram.
72'
Inworp voor Vissel Kobe ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Buriram.
72'
Inworp voor Vissel Kobe op de helft van Buriram United FC.
70'
Vergeefse doelpoging Daiju Sasaki (Vissel Kobe).
68'
Buriram United FC gebruikt de eerste wissel. Chrigor vervangt Bissoli.
68'
Scheidsrechter Muhammad Taqi Aljaafari Bin Jahari geeft Vissel Kobe een vrije trap op de eigen helft.
66'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Buriram.
66'
Schot op doel van Lucas Crispim. Maar zonder doelpunt voor Buriram United FC als gevolg.