Anwar Hussein Al-turaiqi scoort zijn strafschop voor Yemen.
In Thammasat Stadium ziet het publiek dat Ali Nabil Al-Hanbasi (Yemen) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
Bij Yemen komt Esam Abdulatef Radman er in. Hij vervangt Abdulwahid Al-Sayaghi.
90+12'
Wissel in Pathum Thani: Ahmed Yaseen Esmail vervangt Mohammed Khaled Moqbel bij Yemen.
90+12'
Buitenspel Iran. Kasra Taheri wordt teruggefloten door scheidsrechter Jong Hyeok Kim.
90+10'
Het spel ligt even stil: Ali Nabil Al-Hanbasi (Yemen) is geblesseerd.
90+9'
Inworp voor Iran op de helft van Yemen.
90+9'
Scheidsrechter Jong Hyeok Kim geeft een inworp aan Yemen op de eigen helft in Thammasat Stadium.
90+8'
Doeltrap voor Yemen in Thammasat Stadium.
90+7'
Iran krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jong Hyeok Kim op de helft van Yemen.
90+6'
Hoekschop voor Iran in Thammasat Stadium. Nima Andarz neemt deze vanaf Links.
90+5'
Scheidsrechter Jong Hyeok Kim geeft Iran een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Yemen.
90+3'
Vrije trap voor Iran op de helft van Yemen.
90+1'
Scheidsrechter Jong Hyeok Kim geeft Iran een doeltrap.
90'
Arbiter Jong Hyeok Kim kent een vrije trap toe aan Yemen op de eigen helft.
90'
Reza Ghand Pour (Iran) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
88'
Gele kaart. Abolfazl Zoleikhaei (Iran) gaat op de bon.
87'
87'
86'
Yemen krijgt een schietkans via Ali Nabil Al-Hanbasi, maar scoort niet in Thammasat Stadium.
86'
Iran moet opletten als Yemen van scheidsrechter Jong Hyeok Kim een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
84'
De bal is over de achterlijn geweest. Iran mag een doeltrap nemen.
84'
Abdulrahman Al-khadher Abdulnabi mist het doel en scoort niet voor Yemen in Thammasat Stadium.
83'
Inworp voor Yemen op de helft van Iran.
82'
In Pathum Thani kan Wadhah Anwar Ahmed (Yemen) weer verder.
81'
Wadhah Anwar Ahmed raakt geblesseerd bij Yemen en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
80'
De kopbal van Kasra Taheri wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Yemen.
79'
Iran heeft Amirmohammad Razzaghinia gewisseld. Alireza Homaeifard neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Hossein Abdi.
79'
De tweede wissel van Iran. Mohammad Askari komt erin voor Mahan Sadeghi Digehsara in Thammasat Stadium.
78'
Yemen gebruikt de eerste wissel. Mohammed Saleh Fadhel vervangt Aiham Abdurabu Daghaif.
76'
Thammasat Stadium ziet hoe Iran een vrije trap tegen krijgt omdat Esmaeil Gholizadeh Samian buitenspel staat.
72'
Mohammed Khaled Moqbel (Yemen) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.