Doelpunt! Shungo Sugiura breidt de voorsprong uit. Japan leidt met 8-4.
90+6'
Het voorbereidende werk werd verricht door Rento Takaoka.
90+6'
Japan bouwt zijn voorsprong in Bangkok uit tot 7-4 dankzij een doelpunt van Gota Yamaguchi.
90+6'
In Bangkok krijgt India op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+6'
India is weer compleet nu Mukul Panwar weer terug het veld van Rajamangala National Stadium in mag.
90+5'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov kent Japan een inworp toe op de helft van India.
90+5'
Mukul Panwar blesseert zich bij India, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Rajamangala National Stadium.
90+4'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov geeft Japan een doeltrap.
90+4'
In Rajamangala National Stadium ziet het publiek dat Shuto Nagano (Japan) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
90+4'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Shuto Nagano (Japan) in Rajamangala National Stadium.
90+3'
Vrije trap voor India op de helft van Japan.
90+3'
India heeft Lalpekhlua Lalnuntluanga gewisseld. Gogocha Chungkham neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Bibiano Fernandes.
90+3'
De bal is over de achterlijn geweest. India mag een doeltrap nemen.
90+2'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov geeft een inworp aan India op de eigen helft in Rajamangala National Stadium.
90+1'
Trainer Yoshiro Moriyama (Japan) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Kohei Mochizuki door Gota Yamaguchi.
90'
90'
Doeltrap voor India in Rajamangala National Stadium.
90'
De scherpte ontbreekt bij Shungo Sugiura (Japan). Zijn poging mist doel.
89'
Arbiter Nasrullo Kabirov kent een vrije trap toe aan Japan op de eigen helft.
88'
Bij India komt Akash Tirkey er in. Hij vervangt Danny Meitei Laishram.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor India in Bangkok.
88'
Rento Takaoka mist het doel en scoort niet voor Japan.
86'
Lalpekhlua Lalnuntluanga (India) ziet zijn kopbal niet in het doel van Japan belanden.
86'
86'
De eerste wissel van India. Shashwat Panwar komt erin voor Thanglalsoun Gangte in Rajamangala National Stadium.
85'
85'
Doelpoging Japan! Het schot van Ryunosuke Yada gaat niet tussen de palen.
84'
Inworp voor Japan in Rajamangala National Stadium op de eigen helft.
83'
Inworp voor India op de helft van Japan.
82'
Vrije trap in Rajamangala National Stadium. Op de helft van Japan mag India een vrije trap nemen.
81'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov kent een vrije trap toe aan India, te nemen op de helft van Japan.
80'
79'
Lalpekhlua Lalnuntluanga deed het voorbereidende werk.
79'
Korou Singh Thingujam legt de bal in het net en verkleint zo de achterstand tot 6-4.