De bal is over de achterlijn geweest. Vietnam mag een doeltrap nemen.
90+3'
Inworp voor India in de buurt van het vijandige doel in Thammasat Stadium.
90+3'
Inworp voor India ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Pathum Thani.
90+2'
Doeltrap voor India in Thammasat Stadium.
90+1'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov kent een vrije trap toe aan India, te nemen op de helft van Vietnam.
89'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov kent India een inworp toe op de helft van Vietnam.
88'
Vietnam krijgt van scheidsrechter Nasrullo Kabirov op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87'
Anh Tiep Nguyen schiet op doel maar scoort niet voor Vietnam.
86'
Trainer Anh Tuan Hoang (Vietnam) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Quoc Khanh Nguyen door Nguyen Huu Trong.
86'
Vietnam brengt Anh Tiep Nguyen in de plaats van Long Vu Le Dinh.
86'
India krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Nasrullo Kabirov op de helft van Vietnam.
86'
85'
Blessure voor Danny Meitei Laishram (India). Omang Dodum komt voor hem het veld in.
85'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vietnam in Pathum Thani.
85'
Vanlalpeka Guite mist het doel en scoort niet voor India.
84'
De bal is over de achterlijn geweest. India mag een doeltrap nemen.
84'
De poging van Cong Phuong Nguyen (Vietnam) mist doel in Thammasat Stadium.
82'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov geeft Vietnam een vrije trap op de eigen helft.
82'
Inworp voor India op de helft van Vietnam.
82'
Danny Meitei Laishram (India) is weer terug binnen de lijnen.
81'
Gogocha Chungkham (India) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
81'
Vrije trap voor Vietnam op de helft van India.
80'
Danny Meitei Laishram raakt geblesseerd bij India en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
80'
De tweede wissel van Vietnam. Le Phat Nguyen komt erin voor Thien Phu Nguyen in Thammasat Stadium.
79'
79'
De scherpte ontbreekt bij Quoc Tung Pham Nguyen (Vietnam). Zijn poging mist doel in Pathum Thani.
76'
Inworp voor Vietnam op de helft van India.
75'
73'
Buitenspelpositie India.
72'
Een speler van India staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Nasrullo Kabirov teruggefloten.
71'
Inworp voor Vietnam in Thammasat Stadium op de eigen helft.
71'
Coach Anh Tuan Hoang (Vietnam) moet ingrijpen en brengt Quang Tu Phung voor de geblesseerde Huynh Trieu Le.
70'
Vietnam is weer compleet nu Huynh Trieu Le weer terug het veld van Thammasat Stadium in mag.
69'
De voorzet kwam van Gurnaj Singh Grewal.
69'
In Thammasat Stadium zorgt Malemngamba Singh Thokchom voor de 1-1 en de wedstrijd in Pathum Thani ligt weer helemaal open.
68'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Huynh Trieu Le (Vietnam).
68'
67'
Vanaf Rechts mag Long Vu Le Dinh een hoekschop nemen voor Vietnam in Thammasat Stadium.