Anas Erraji (Qatar) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
Mohammad Askari mist het doel en scoort niet voor Iran in Rajamangala National Stadium.
90+8'
Vergeefse doelpoging Nima Andarz (Iran).
90+7'
Scheidsrechter Omar Mubarak Mazaroua Al Yaqoubi kent een vrije trap toe aan Iran op een gevaarlijke plek voor Qatar.
90+7'
Inworp voor Iran op de helft van Qatar.
90+7'
Iran schiet tussen de palen, maar Mohammad Askari ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Bangkok.
90+6'
Iran krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Omar Mubarak Mazaroua Al Yaqoubi op de helft van Qatar.
90+6'
Iran brengt Alireza Homaeifard in de plaats van Amirmohammad Razzaghinia.
90+6'
Scheidsrechter Omar Mubarak Mazaroua Al Yaqoubi kent Iran een inworp toe op de helft van Qatar.
90+5'
Qatar gebruikt de vijfde wissel. Mohammed Aman Al Sulaiti vervangt Yousef Ziyad Marei.
90+5'
Scheidsrechter Omar Mubarak Mazaroua Al Yaqoubi geeft een inworp aan Qatar op de eigen helft in Rajamangala National Stadium.
90+4'
Scheidsrechter Omar Mubarak Mazaroua Al Yaqoubi geeft Qatar een doeltrap.
90+4'
De scherpte ontbreekt bij Kasra Taheri (Iran). Zijn poging mist doel in Bangkok.
90+4'
Inworp voor Iran in Rajamangala National Stadium op de eigen helft.
90+3'
Scheidsrechter Omar Mubarak Mazaroua Al Yaqoubi geeft Qatar een vrije trap op de eigen helft.
90+3'
Arbiter Omar Mubarak Mazaroua Al Yaqoubi kent een vrije trap toe aan Qatar op de eigen helft.
90+2'
Bij Iran komt Seyed Farjad Fayaz er in. Hij vervangt Esmaeil Gholizadeh Samian.
90+2'
Scheidsrechter Omar Mubarak Mazaroua Al Yaqoubi fluit voor buitenspel van Iran.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Qatar mag een doeltrap nemen.
90'
In Rajamangala National Stadium ziet het publiek dat Salem Reda Salem (Qatar) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
90'
Inworp op de eigen helft voor Iran.
89'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Salem Reda Salem (Qatar).
88'
Gele kaart in Bangkok: Yaghoob Barajeh (Iran) gaat op de bon bij scheidsrechter Omar Mubarak Mazaroua Al Yaqoubi.
88'
Qatar krijgt van scheidsrechter Omar Mubarak Mazaroua Al Yaqoubi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87'
86'
Doeltrap voor Qatar in Rajamangala National Stadium.
86'
Iran krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Omar Mubarak Mazaroua Al Yaqoubi in Bangkok.
85'
Scheidsrechter Omar Mubarak Mazaroua Al Yaqoubi geeft een inworp aan Iran op de eigen helft in Rajamangala National Stadium.
84'
Inworp voor Qatar in Rajamangala National Stadium op de eigen helft.
84'
Iran krijgt een schietkans via Mohammad Askari, maar scoort niet.
83'
Inworp voor Qatar op de helft van Iran.
81'
80'
80'
Buitenspelpositie Qatar.
78'
Reza Ghand Pour schiet op doel maar scoort niet voor Iran.
76'
76'
Qatar brengt Khalid Atiyaq Al Shaaibi in de plaats van Mohamed Muatasim Elsiddig.