Arbiter Ali Reda kent een vrije trap toe aan Iran op de eigen helft.
Inworp voor Iran in Rajamangala National Stadium op de eigen helft.
Inworp voor Iran in de buurt van het vijandige doel in Rajamangala National Stadium.
In Rajamangala National Stadium ziet het publiek dat Esmaeil Gholizadeh Samian (Iran) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
89'
De assist kwam van Alireza Homaeifard.
89'
Doelpunt met het hoofd! Reza Ghand Pour (Iran) bouwt de score verder uit in Rajamangala National Stadium tot 6-1.
88'
Esmaeil Gholizadeh Samian van Iran is geblesseerd en het spel ligt even stil.
87'
Esmaeil Gholizadeh Samian neemt de door scheidsrechter Ali Reda gegeven hoekschop voor Iran in Bangkok.
86'
Scheidsrechter Ali Reda geeft Iran een doeltrap.
86'
Hakim Khan Niazi mist het doel en scoort niet voor Afghanistan U17 in Rajamangala National Stadium.
85'
Scheidsrechter Ali Reda geeft een inworp aan Iran op de eigen helft in Rajamangala National Stadium.
85'
Bij Afghanistan U17 komt Habibullah Hotak er in. Hij vervangt Enayatullah Kohi.
85'
Inworp voor Afghanistan U17 op de helft van Iran.
83'
81'
Een speler van Iran staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Ali Reda teruggefloten.
80'
In Bangkok krijgt Iran op de eigen helft een vrije trap te nemen.
80'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Afghanistan U17 in Bangkok.
79'
Afghanistan U17 krijgt van scheidsrechter Ali Reda op eigen helft een vrije trap toegewezen.
79'
Vanaf Rechts mag Esmaeil Gholizadeh Samian een hoekschop nemen voor Iran in Rajamangala National Stadium.
79'
Doeltrap voor Afghanistan U17 in Rajamangala National Stadium.
79'
Alireza Sharifi mist het doel en scoort niet voor Iran.
78'
Scheidsrechter Ali Reda geeft Afghanistan U17 een doeltrap.
78'
Reza Ghand Pour (Iran) treft de paal!
77'
Kasra Taheri (Iran) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Alireza Sharifi.
76'
Kasra Taheri (Iran) raakt geblesseerd in Bangkok. Scheidsrechter Ali Reda legt de wedstrijd even stil.
76'
Vergeefse doelpoging Reza Ghand Pour (Iran) in Rajamangala National Stadium.
75'
Scheidsrechter Ali Reda kent Afghanistan U17 een inworp toe op de helft van Iran.
75'
Inworp op de eigen helft voor Iran.
74'
73'
Scheidsrechter Ali Reda geeft Afghanistan U17 een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Iran.
73'
72'
Scheidsrechter Ali Reda kent een vrije trap toe aan Afghanistan U17, te nemen op de helft van Iran.
72'
72'
De poging van Kasra Taheri (Iran) mist doel in Rajamangala National Stadium.
72'
Afghanistan U17 krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ali Reda op de helft van Iran.
71'
Iran heeft Mohammad Askari gewisseld. Mahan Sadeghi Digehsara neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Hossein Abdi.
70'
Buitenspel Iran. Reza Ghand Pour wordt teruggefloten door scheidsrechter Ali Reda.