90+6'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Afghanistan U17 in Pathum Thani.
90+5'
Vrije trap in Leostadion. Op de helft van Zuid-Korea mag Afghanistan U17 een vrije trap nemen.
90+5'
Inworp voor Afghanistan U17 in Leostadion op de eigen helft.
90+4'
Inworp voor Zuid-Korea op de helft van Afghanistan U17.
90+4'
Inworp op de eigen helft voor Afghanistan U17.
90+3'
Vrije trap voor Afghanistan U17 op de helft van Zuid-Korea.
90+2'
Scheidsrechter Thoriq Munir Alkatiri kent Zuid-Korea een inworp toe op de helft van Afghanistan U17.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Afghanistan U17 mag een doeltrap nemen.
90'
Vanaf Links mag Kim Seong-ju een hoekschop nemen voor Zuid-Korea in Leostadion.
89'
Scheidsrechter Thoriq Munir Alkatiri geeft Zuid-Korea een vrije trap op de eigen helft.
88'
Scheidsrechter Thoriq Munir Alkatiri kent Afghanistan U17 een inworp toe op de helft van Zuid-Korea.
88'
Afghanistan U17 gebruikt de vierde wissel. Ali Ramazani vervangt Arash Ahmadi.
86'
Zuid-Korea krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Thoriq Munir Alkatiri op de helft van Afghanistan U17.
85'
Afghanistan U17 schiet tussen de palen, maar Hakim Khan Niazi ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
85'
Kim Yu-geon (Zuid-Korea) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
84'
Scheidsrechter Thoriq Munir Alkatiri kent een vrije trap toe aan Afghanistan U17, te nemen op de helft van Zuid-Korea.
84'
Trainer Sung-Hwan Byun (Zuid-Korea) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Kang Min-woo door Kim Yu-geon.
82'
Inworp voor Zuid-Korea in de buurt van het vijandige doel in Leostadion.
81'
De verdediging van Afghanistan U17 houdt de kopbal van Cha Je-hoon (Zuid-Korea) tegen in Pathum Thani.
81'
Zuid-Korea mag een hoekschop nemen vanaf Links via Kim Seong-ju in Leostadion.
80'
Doeltrap voor Afghanistan U17 in Leostadion.
78'
78'
Inworp voor Afghanistan U17 op de helft van Zuid-Korea.
76'
Scheidsrechter Thoriq Munir Alkatiri geeft Afghanistan U17 een doeltrap.
75'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Zuid-Korea in de buurt van het doel van Afghanistan U17.
74'
74'
72'
Wissel in Pathum Thani: Cha Je-hoon vervangt Yoon Do-yong bij Zuid-Korea.
72'
Deze wissel was niet voorzien. Sung-Hwan Byun moet de aangeslagen Yang Min-hyeok vervangen. Park Seung-soo komt voor hem in de plaats. Dit is de derde wissel voor Zuid-Korea.
71'
Bij Zuid-Korea komt Lee Jaeh-wan er in. Hij vervangt Kim Myeong-jun.
71'
Afghanistan U17 is weer compleet nu Hakim Khan Niazi weer terug het veld in mag.
71'
Scheidsrechter Thoriq Munir Alkatiri legt de wedstrijd even stil om Hakim Khan Niazi (Afghanistan U17) aan een blessure te laten behandelen in Pathum Thani.
70'
In Pathum Thani krijgt Afghanistan U17 op de eigen helft een vrije trap te nemen.
70'
Scheidsrechter Thoriq Munir Alkatiri geeft een gele kaart aan Lim Hyun-sub (Zuid-Korea).
69'
Yang Min-hyeok (Zuid-Korea) is weer terug binnen de lijnen.
68'
Scheidsrechter Thoriq Munir Alkatiri legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Yang Min-hyeok (Zuid-Korea) in Leostadion.
67'
Arbiter Thoriq Munir Alkatiri kent een vrije trap toe aan Zuid-Korea op de eigen helft.
63'
63'
Zuid-Korea heeft Back In-woo gewisseld. Jin Taeho neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Sung-Hwan Byun.