Doeltrap voor Afghanistan U17 in Rajamangala National Stadium.
90+5'
Inworp voor Qatar op de helft van Afghanistan U17.
90+5'
Vanaf Rechts mag Esmail Musaed Alahrak een hoekschop nemen voor Qatar in Rajamangala National Stadium.
90+4'
Aws Adel Al Muhiarat (Qatar) krijgt geel.
90+4'
Vrije trap in Rajamangala National Stadium. Op de helft van Afghanistan U17 mag Qatar een vrije trap nemen.
90+3'
Inworp op de eigen helft voor Qatar.
90+3'
Inworp voor Afghanistan U17 in Rajamangala National Stadium op de eigen helft.
90+2'
Arbiter Ali Reda kent een vrije trap toe aan Afghanistan U17 op de eigen helft.
90+1'
Trainer Yusuf Mahandiszadah (Afghanistan U17) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Hakim Khan Niazi door Mohammad Mostafa Mohammadi.
90+1'
In Bangkok krijgt Afghanistan U17 op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90'
Scheidsrechter Ali Reda kent Afghanistan U17 een inworp toe op de helft van Qatar.
90'
Afghanistan U17 krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ali Reda op de helft van Qatar.
89'
Scheidsrechter Ali Reda geeft een inworp aan Afghanistan U17 op de eigen helft in Rajamangala National Stadium.
89'
88'
Scheidsrechter Ali Reda kent Qatar een inworp toe op de helft van Afghanistan U17.
88'
Afghanistan U17 mag een hoekschop nemen vanaf Rechts via Hakim Khan Niazi in Rajamangala National Stadium.
87'
Abdulla Salman Al Otaibi (Qatar) bevindt zich in buitenspelpositie.
86'
85'
Inworp voor Qatar in Rajamangala National Stadium op de eigen helft.
85'
Inworp voor Afghanistan U17 op de helft van Qatar.
85'
84'
Scheidsrechter Ali Reda geeft Afghanistan U17 een vrije trap op de eigen helft.
83'
Buitenspel Afghanistan U17. Ali Ramazani wordt teruggefloten door scheidsrechter Ali Reda.
82'
Arbiter Ali Reda kent een vrije trap toe aan Qatar op de eigen helft.
81'
Qatar krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ali Reda op de helft van Afghanistan U17.
81'
De eerste wissel van Afghanistan U17. Ali Ramazani komt erin voor Arash Ahmadi in Rajamangala National Stadium.
81'
Scheidsrechter Ali Reda geeft Afghanistan U17 een doeltrap.
80'
80'
In Bangkok kan Ali Reza Rahimi (Afghanistan U17) weer verder.
80'
Scheidsrechter Ali Reda geeft Qatar een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Afghanistan U17.
79'
Ali Reza Rahimi (Afghanistan U17) raakt geblesseerd in Bangkok. Scheidsrechter Ali Reda legt de wedstrijd even stil.
79'
Inworp op de eigen helft voor Afghanistan U17.
77'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Afghanistan U17 in Bangkok.
75'
74'
Inworp voor Qatar ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bangkok.
74'
Afghanistan U17 in buitenspelpositie.
73'
73'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Qatar in Bangkok.
72'
Afghanistan U17 krijgt van scheidsrechter Ali Reda op eigen helft een vrije trap toegewezen.
72'
Deze wissel was niet voorzien. Ibrahim Mohamud Shafie moet de aangeslagen Tahsin Mohammed Jamshid vervangen. Aws Adel Al Muhiarat komt voor hem in de plaats. Dit is de vijfde wissel voor Qatar.